Перфектната сватба според зодията


Перфектната сватба според зодията
Снимка: iStock/Guliver

Няма нужда да ви казваме, че любовта просто се случва! Дори да сте си представяли живота по определен начин, нищо не остава същото, щом попаднете в плен на Купидон. Разбира се, сватбата е най-естественото продължение на обичта между двама души, макар много двойки да предпочитат съжителството на семейни начала. Ако все пак сте решили да кажете заветното „Да“ на своята половинка, но нямате никакви идеи как да протече самото събитие, може би нашият сватбен помощник, съобразен със зодиите, ще ви помогне да се ориентирате по-добре.

Овен

„Някой знае ли дали Уестминстърското абатство се дава под наем?“ - това е един типичен въпрос за Овен, който стяга сватба! Представителите на зодията осъзнават важността на събитието и искат то да е паметно, не само за тях, но и за всички гости. Най-добре ще е да наемат сватбен агент, който да помага със стотиците идеи, които нахлуват в главата им и да започнат подготовката поне 6 месеца по-рано.

Телец

Традиции, традиции и пак традиции – това е мотото, което движи сватбата на Телеца. Те знаят, че бракът е едно от най-хубавите събития, които обединяват семействата и затова искат да подарят този вълшебен момент на своите близки. Въпреки че ще включат абсолютно всички роднини в самата церемония, те ще го направят по един съвременен и много изискан начин, наемайки винарна например.

Близнаци

„Божичко, тази работа май е за цял живот!“ Близнаците никога няма да са изцяло готови за брак, но пък биха пробвали с удоволствие, защото в техните очи това е интересно предизвикателство. Тяхната сватба ще е модерна, забавна и доста шумна. Близнаците не искат да събират цялата рода и всички просълзени баби да им честитят, а просто да се позабавляват с приятели и познати. Държат на хубавата музика и интересните гости, които създават допълнително настроение.

Рак

Скромна церемония в тесен, семеен кръг – ето така изглежда перфектната сватба в очите на Раците. Те не искат пищни празненства и фойерверки, а просто да се насладят на романтичния момент. Перфектното място за тях е на брега на морето, в задния двор или просто на някоя малка поляна.

Лъв

„Чухте ли, че Цирк дю Солей е в града? Непременно трябва да се свържем с тях!“ Лъвовете знаят идеално, че ще са център на вниманието, затова трябва да са повече от перфектни. Те ще изберат декорация с най-редките и скъпи цветя, ще наемат духов оркестър и ще си поръчат рокля, за да са сигурни, че не е била обличана никога!

Дева

Девите са здраво стъпили на земята и не биха се изхвърлили в разточителни церемонии. Кратко бракосъчетание под открито небе, с рустик акцент би паснало идеално на стила им. За тях са важните малките детайли – салфетките да са завързани със стрък лавандула например – крайно непретенциозно, но пък много идейно!

Везни

Везните са перфекционисти по душа, но не биха влезли в конфликт с някой близък заради сватбата. Ако случайно нещо не върви по план, преживяват го бързо и продължават с останалата част от организацията. Обичат артистичната атмосфера, така че нищо чудно да се озовете на празненство в стил „Великият Гетсби“ и всеки детайл да ви пренася мислено в една отминала епоха.

Скорпион

Скорпионите хич не разбират каква е тази истерия със сватбите - толкова шум за нищо. Цялата суета може да изнерви до краен предел един истински Скорпион и той да стане доста агресивен, а никой не иска това да се случва. Най-добрият вариант за тях е подпис в гражданското, почерпка с отбран кръг от хора и далечна дестинация.

Стрелец

Изискаността е задължително изискване за сватбата на един Стрелец. Те не обичат пищността и показността, но ще направят всичко по силите си, за да се получи елегантно събитие, организирано с много вкус. Не е изключено да наемат помещение с някаква архитектурна или историческа значимост, което разбира се ще украсят с много нежни цветя и кристали.

Козирог

Козирозите не обичат някой да им се бърка в делата, така че нищо чудно сами да организират цялото празненство. Бъдете сигурни, че ще има много ръчно правени декорации – малки вазички с дантела, табелки с имена или снимки на гостите и всякакви такива изпипани до съвършенство дреболии.

Водолей

Водолеите са бохеми по душа и сърцето им се стяга, когато трябва да участват в някакво „подредено“ събитие, още повече ако те са главните действащи лица. Биха оценили сватба в „свободен“ стил – с кетъринг, бар и много отворено пространство.

Риби

Рибите са емоционални, романтични и чувствителни, така че очаквайте същото и от сватбата им. Те ще изберат място, което означава нещо за тях. Всъщност, всеки елемент от празненството няма да е подбран случайно – първата песен, цветята, цветовете дори. Точно поради тази причина те сами ще организират цялото събитие, колкото и време да им отнеме това.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Тъгата е ремонтът на душата. Понякога трябва да се сринеш до основи, за да се изградиш отново.

М. Авелок

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама