Причините, заради които различните зодии изневеряват - част 1


Причините, заради които различните зодии изневеряват - част 1
Снимка: iStock/Guliver

Изневярата е главната причина за повечето раздели в днешно време. И докато някои връзки успяват да се справят с това препятствие, други рухват. Но защо хората изневеряват? Причината със сигурност не е единствено секс. Вижте какво подтиква различните зодии към тази крачка.

Овен

Сигурност, рутина и удовлетвореност в един момент могат да се окажат истински катализатор за Овните. Този знак обича живота "на ръба", защото именно импулсивността го кара да се чувства жив. Чрез изневярата Овенът си набавя нужната доза адреналин и разтърсване.

Телец

Ако сте изневерили на Телец, бъдете сигурни, че той ще направи същото, за да "изравни резултата". Тази зодия е адски ревнива и има силно развито чувство за собственост, така че всяка стъпка встрани може да ги накара да копнеят за мъст и реванш.

Близнаци

В повечето случаи Близнаците изневеряват от страх. Те се боят от сериозно обвързване, от ангажименти и от "задушаване". Никога не са сигурни, че са намерили техният човек и жадуват да опитват нови комбинации.

Рак

Раците мамят половинката си, ако се почувстват наранени, ядосани или объркани. Чрез изневярата те се надяват да се свържат с някого на по-дълбоко емоционално ниво от настоящето им.

Лъв

Лъвовете очакват да бъдат "звездите на шоуто" в отношенията си и ако не получат вниманието, от което се нуждаят, ще го потърсят другаде. Друг фактор е, ако се чувстват несигурни във визията си или имат комплекс – ще искат да се уверят, че все още са харесвани от срещуположния пол.

Дева

Девите изневеряват, ако почувстват празнота в отношенията си, предимно физическа. В моментите, когато и двамата партньори са много заети и рядко се виждат, Девите търсят "заместител" в лицето на трети човек.

Очаквайте продължение!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Жените наистина управляват света. Още не са го осъзнали. Когато го осъзнаят, ние всички ще сме в голяма беда.

Доктор Леон

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама