Романтичен ден очаква една зодия на 15 май


Романтичен ден очаква една зодия на 15 май
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Тази сряда звездите ще ви подарят един чудесен ден. Ще се насладите на уважението и любовта на най-близките си хора. Ще изпитате пълната хармония между себе си и тях.

Телец

Денят е успешен най-вече благодарение на подкрепата на ваш приятел или приятели. Освен постигнатото ще се насладите на удоволствието, което носи истинското приятелство.

Близнаци

Тази сряда ще имате разногласия със семейния партньор или с друг човек, с когото се намирате в партньорски отношения. Може да заявите привидно съгласие, но не се съмнявайте в своята правота.

Рак

Не се доверявайте на всичко, което чуете през този ден. Голяма е възможността да се опитат да ви заблудят, за да предприемете конкретни действия. Не тръгвайте и на дълъг път тази сряда.

Лъв

Денят ще изиска от вас да посветите времето си на хора, които имат нужда от вас. Това може да е любовният ви партньор или дете. Ще сте затруднени, но в края на деня ще сте доволни от себе си.

Дева

Още един прекрасен и приятен ден, благодарение на хармоничните ви отношения с партньора. В хармония сте и със себе си. Остава рискът от финансови загуби. Не намалявайте вниманието си.

Везни

Очаква ви успех въз основа на стриктно следвана линия на поведение и упорити усилия. Въпреки това ще чувствате тревожност. Възможно е внезапно събитие да помрачи радостта от успеха ви.

Скорпион

Тази сряда не обръщайте внимание на слухове и сплетни. Работите здраво и не си заслужава да отвличането вниманието си и да пилеете сили в разплитането на интриги.

Стрелец

Тази сряда по-добре не предприемайте кратки пътувания. Няма да имате и късмет в работата с информация. Отдайте се на по-дълбоки неща. Денят е подходящ за анализ и подобряването на роднински връзки.

Козирог

Очаква ви изключително приятен ден с вашата половинка. За тези, които имат деца, предстои ден, в който ще се почувстват горди родители. Денят ще допринесе за личностното ви развитие.

Водолей

Някой ще се опита да ви накара да се чувствате виновни или гузни. Вие знаете как стоят нещата и ги възприемате реално. Не позволявайте да окажат натиск върху вас.

Риби

Тази сряда ще бъдете изправени пред избора – работата или семейството. Вслушайте се в себе си и ще откриете прекрасен начин да съчетаете и двете. Освен това всички ще са доволни.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Бръчките би трябвало да са следи от минали усмивки.

Дъглас Адамс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама