Романтичен ден очаква една зодия на 15 октомври


Романтичен ден очаква една зодия на 15 октомври
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През този ден ще получите дългоочакван резултат. Радостта може да бъде по-малка от очакваното. Това означава, че сте се доближили до мъдростта.

Телец

В този ден трябва да сте много внимателни в работата ви. Някой крои интрига зад гърба ви. Изпълнявайте отговорно служебните си задължения и се опитайте да сте спокойни.

Близнаци

Ще имате успех във всичко, свързано с финанси. Пазете се от простуда. При първи симптоми се обърнете към специалист.

Рак

През този ден бъдете предпазливи в действия, свързани с пари. Пазете се от съмнителни предложения за финансово участие. Внимавайте да не бъдете измамени или ограбени.

Лъв

Днес оставете работата на заден план и обърнете повече внимание на здравето си. Наблегнете на плодовете и зеленчуците и – без алкохол. Освен това не правете крупни покупки.

Дева

През този ден всички манипулативни действия ще имат успех. Ще трябва да помислите, обаче, какво да обясните, когато съвсем скоро се разбере, че сте преиначили сериозно истината.

Везни

През този ден не предприемайте пътувания. У дома ви очаква уют и топлина. Интуицията ви ще подскаже решението на определен проблем.

Скорпион

Днес може да очаквате промяна или отмяна на планове и уговорки. Нищо от случващото се няма да е фатално, така че не се притеснявайте излишно. Прекарайте повече време с близките си.

Стрелец

Днес бъдете разумни и далновидни. Съществува риск да вземете погрешно решение, само и само да не нарушите душевния си комфорт в момента.

Козирог

Денят обещава успешни преговори. Днес ще направите впечатление с нестандартното решение на даден служебен проблем. Не се притеснявайте да използвате фантазията си.

Водолей

Очакват ви много романтични емоции. Половинката ви ще докаже любовта си към вас. Тези, които имат деца ще се почувстват горди родители. 

Риби

Акцентът през деня ще е възпитанието на децата. Не бъдете прекалено строги, а разбиращи. Така ще постигнете много повече.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама
Реклама

Мъжете може да са открили огъня, но жените са открили как да си играят с него.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама