Седмичен хороскоп за 1-7 юли


Седмичен хороскоп за 1-7 юли
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Започнете седмицата предпазливо. Сега не е подходящо да изразявате открито мнението си, да влизате в противоречия и открити конфликти. На всяка цена избягвайте спорове с представители на силния пол. Изявата на личността ви може да почака за по-подходящ момент за представяне. У дома също бъдете толерантни и спокойни. Не се заяждайте за дреболии, тъй като и най-малкото противоречие може да доведе до огромен конфликт.

Телец

Тази седмица е добре да мислите положително и не се подавайте на паниката. Имате много приятели и близки, които истински обичате. Ще се убедите в това в края на периода. Има вероятност да развалите свои приятелски отношения и това ще е за добро. Не преживявайте прекалено случилото се, наистина така е трябвало да стане.

Близнаци

Тази седмица отделете особено внимание на здравето си. Бъдете отговорни към храненето си, не яжте набързо и на крак. Сега имате нужда от повече разнообразна храна, но не забравяйте за течностите. Добре ще е да подсилите имунна си система. Каквато и ситуация да възникне, вие ще сте в печеливша позиция. Бъдете уверени в себе си.

Рак

В период да преоценка сте на духовните ценности. Нека това не ви изнервя, а направете честна равносметка. Обърнете внимание и на здравето си. Не си мислете, че болежките минават от само себе си. Стриктно спазвайте инструкциите на лекарите. Помислете за ново място, на което да прекарате лятната си почивка. Бъдете много искрени със себе си и партньора си, за да може връзката ви да се развива пълноценно, ако желаете това.

Лъв

Това е седмица, в която смело да изявявате най-добрите си качества. Сега е добър момент да представите идеите си, особено ако съдържат новаторско в себе си. Най-голям успех ще имат тези от вас, чиято дейност е свързана с висшето образование. Възможно е да възникне шанс за работа в чужбина или ползотворно сътрудничество с чужденци. В четвъртък може да имате емоционални преживявания. Почивните дни не обещават особени събития. Починете си добре – заслужавате го!

Дева

Тази седмица е добро време за запознанства, за общуване с приятели, за завоюване на авторитет. Всяко сътрудничество с представители на противоположния пол ще бъде благоприятно. Подходящи са всички занимания, свързани с животни i спорт. Време за нови начинания. Сериозната работа оставете за сряда, тогава ще имате необходимата самодисциплина и контрол.

Везни

Тази седмица общуването с приятели и пътуванията ще помогнат на красотата ви не по-малко от козметиката. Избягвайте обаче общуването с началници и официални инстанции. В здравословно отношение се пазете от слънчево изгаряне. Винаги носете бутилка вода със себе си. Почивните дни ще прекарате незабравимо. Бъдете себе си, правете каквото иска душата ви.

Скорпион

Това е седмица, в която да проявите повече скромност и търпение. Това се отнася особено до представителките на зодиака. Опитайте се да се съобразявате повече с чувствата на околните. Не се подавайте на леност, това ще ви навреди. Точно сега е необходимо да бъдете последователни и трудолюбиви. Отплатата за усилията ви ще си заслужава и то много.

Стрелец

Това е седмица, в която да развиете положителните си качества, за да не се почувствате неудовлетворени. В средата на периода е възможно да преживеете разтърсващо събитие в духовен аспект. Не го приемайте като криза, а като възможност да разширите светогледа си и да обогатите и развиете личността си. Не се включвайте в съмнителни начинания и сделки. Ще получите подкрепа от приятел.

Козирог

Това е седмица, в която да обмислите добре вашите постъпки и идеи. Пазете се от желанието ви всичко да се случи сега и веднага. Ако не потиснете това си желание, може да се почувствате разочаровани и дори идеята ви да бъде отхвърлена от началниците ви. Хубавото е, че в този момент ще разберете колко верни приятели имате. Те ще ви успокоят и уверят, че сте способен човек, просто не е настъпил подходящият момент.

Водолей

Тази седмица не се подавайте на внезапно възникнала меланхолия. Излизайте често, общувайте повече – има много хора, които ви ценят и обичат. По всички по-важни въпроси се съветвайте с някой по-трезвомислещ от вас и в чиято преценка сте сигурни. В периода ще сте склонни към заблуди и може да попаднете в нечия клопка. Не се предоверявайте.

Риби

Това е седмица, в която да се доверите само и единствено на вашето собствено мнение. Сърцето няма как да ви излъже. Каквато и да е цената на свободата, не се колебайте да я платите. Може да се каже, че сте в период, в който сте способни да направите чудеса. Ако погледнете на всичко с усмивка, много скоро ще разберете, че нищо не е чак толкова плашещо, колкото ви се струва.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Това, за което човек постоянно мисли, ще дойде. И това, което постоянно отрича, и то ще дойде!  

Петър Дънов

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама