Седмичен хороскоп за 12-18 август


Седмичен хороскоп за 12-18 август
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През тази седмица ще сте господари на времето и живота си. Сега може да планирате дните си, както ви е удобно и както ви харесва. Добре е първите дни на периода да посветите на печеленето на пари. Дните ще са "златни" в това отношение и е добре да не пропускате шанса си. В края на седмицата не се колебайте дали да действате смело в личен план. Изчакването само ще ви изтормози сериозно.

Телец

През тази седмица ще откриете свои нови възможности, които ще открият пред вас нови перспективи. Неочакваното покровителство от страна на влиятелни хора ще ви позволи да постигнете успех в професионалната област. Това значително ще увеличи доверието ви сред колегите и бизнес партньорите. В края на седмица е добре да отделите време за приключването на семейни дела, които са били забавени до последния момент. През почивните дни си струва да се отпуснете сред природата.

Близнаци

Минималните усилия тази седмица ще ви зарадват с максимални резултати. Но имайте предвид, че прекомерната суета и прекомерното старание няма да доведат до нищо добро. Внимавайте да не пожелаете на някого зло, макар и заслужено - вашето желание може да се осъществи в плашещ обем. През почивните дни си струва да поемете инициативата в любовно отношение. Все пак не ви ли омръзна да чакате толкова много време?

Рак

През тази седмица трябва да вярвате в успеха и сбъдването на мечтите си. Спокойно, но твърдо вървете към целта си и ще получите това, което искате и то съвсем скоро. В средата на седмицата можете да докажете на колегите и началството си, че сте незаменим специалист. В четвъртък ще ви очакват приятни събития в личния ви живот, които ще добавят увереност, че сте обичани. Пътешествията през почивните дни ще бъдат разтоварващи и обогатяващи едновременно.

Лъв

Това е добро време за творчество и развихряне на въображението ви. Не се страхувайте да излезете от обичайната рамка и да опитате нещо ново. Сега имате нужда от независимост във всичко - и в мислите, и в делата, и в действията, но най-вече - в решенията. Имайте предвид, че ако сте твърде безкомпромисни са вероятни конфликти в работата. Защитавайте вашите интереси, но дипломатично. За сега не споделяйте иновативните си идеи.

Дева

Седмицата обещава да бъде интензивна и противоречива. Преди да вземете дадено решение, трябва да обмислите всичко. Сега е важно да си поставяте нови задачи. Във вторник се опитайте да не влизате в конфликт с колеги и началници. В петък ситуацията вероятно ще се промени драстично. В този ден ще трябва да направите избор, от който може да зависят перспективите ви за близкото ви бъдеще. Действайте смело и водени от чувството ви за достойнство. 

Везни

През тази седмица, изяснявайки отношенията, защитавайки правата и независимостта си бъдете търпеливи и мъдри. Погледнете себе си отвън и може би ще видите начин да промените ситуацията в своя полза. Важно е да не губите самообладание. Само така периодът ще бъде благоприятен и продуктивен. Сега е време да работите за стабилна основа за бъдещи големи проекти. През почивните дни не оставайте у дома. Разнообразете с посещение на непознато място. 

Скорпион

Тази седмица е добро време за промяна. Сега смело може да си поставяте големи цели. Ще имате подкрепа във всичките си начинания. Положителни промени в личния живот са вероятни в средата на периода. За да вземете окончателно решение през почивните дни, може да се нуждаете от приятелски съвети. Ако се чудите къде да си починете, отдайте предпочитание на планинския въздух.

Стрелец 

Тази седмица ще имате шанс да постигнете много в личен план. Освен това ще имате възможност и за постигане на сериозен успех в бизнес преговорите, които ще доведат до сериозна печалба за вас. Всичко, свързано с пари, сега ще бъде успешно. Най-важното е да сте здраво стъпили на земята и да различавате мечтите от реалността. Малкото кривване от пътя може да ви донесе големи неприятности. Ако имате дългове - разплатете ги.

Козирог

Това е седмица, която ще запомните. Сега ще сте изключително емоционални. Чувствата ще вземат връх над разума ви, което не ви се случва често. Опитайте се емоциите ви да са положителни и да имат своите добри, а не разрушителни последици за вас и близките ви. Използвайте времето за създаването на красиви спомени. Сега може да не се притеснявате, че ще сте различни. 

Водолей

Това е седмица, в която скуката и еднообразието биха били разрушителни за вас. Дори да нямате сили или идеи се опитайте да сте активни. Може да се обърнете за помощ към приятели и да се включите в техните дейности. Най-добре ще бъде да прекарате времето си извън дома на ново и различно място за вас. Правете снимки, записвайте впечатленията си. 

Риби

Това е седмица, която може да стане решаваща за личния ви живот и вашето развитие. Много от страховете ви ще изчезнат, а срещу останалите може да се изправите смело. Ако се замислите, няма какво да губите. Това е време, в което да свалите картите на масата. Най-ценното в живота е истината и нищо не може да бъде по-важно от нея. Не забравяйте тази мисъл и нека тя ви води в действията ви. 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Не бих казал, че жените нямат характер - те просто всеки ден имат различен характер.

Хайнрих Хайне

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама