7 силни цитата, когато сте в конфликт


7 силни цитата, когато сте в конфликт
Снимка: iStock/Guliver

Понякога, когато назрее конфликт в една връзка, най-добрият лек е просто да оставиш нещата да минат. Това не винаги е истина, но често, след безрезервни опити за разрешаване, най-доброто нещо е да излезем от ситуация в мир вместо да продължаваме спора.

Днес сме ви подготвили няколко цитата, които да ви помогнат:

"Затворените врати и отказите, които срещате по пътя си, не решават вашата съдба. Те просто променят посоката на курса ви. Трябва да продължавате да се движите, защото житейските отклонения също могат да бъдат значими. Не винаги трябва да спорите или да повишавате глас, за да бъдете чути."

"Много по-ценно е за вътрешния ви мир да бъдете разумни, отколкото прави."

"Освободете се от болката. Освободете се от гнева. Също така се освободете от хората, които обикновено ги носят в живота ви. Вие сте вашият пазител на спокойствие."

"Ако ви направят чудовище, защото сте си тръгнали от тяхната драма, така да бъде. Нека те да се справят с това, което са създали. Бъдете в мир със себе си и стоите далеч от конфликти."

"Истинското приятелство ще ви даде чувство на "принадлежност". Когато си мислите, че светът ви е изоставил, има някой, който ви помага да видите цената си и да ви накара да се почувствате значими за тях."

"Щастието е придобито. Колкото по-малко време отделяте на драмата и негативността около вас, толкова повече се учите да цените малките неща. Толкова по-смислен става и животът ви."

"Вие не сте несъвършени, безсилни или незначителни. Простете на грешките от миналото и забравете за безсмисления цикъл на обвиняване на себе си. Не позволявайте вашите рани да определят бъдещето ви."

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Силна


Реклама

Където и да отиваш, отивай с цялото си сърце.

Конфуций

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама