Седмичен хороскоп за 15 - 21 април


Седмичен хороскоп за 15 - 21 април
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Тази седмица е подходяща за пътувания. Сега командировките ще дадат по-добри резултати от обикновено, така че използвайте момента. В средата на седмицата може да изпитате съмнения в уменията си. Потърсете професионален съвет и помислете за повишаване на квалификацията. През почивните дни обърнете внимание на приятелите си.

Телец

Тази седмица не ви е приготвила никакви изненади. Нека това не ви отчайва. Имате нужда от своята почивка, която рутината ще ви даде. Във вторник ви очаква малка приятна новина, която ще превърне деня ви в празник. В края на работния период подтиснете вдъхновението си, тъй като няма да ви остане време да изпълните замисленото. През почивните дни наблегнете на дейности, които да подобрят здравето ви.

Близнаци

Това е седмица, в която можете да проявите способностите и талантите си. Не се колебайте да представите идеите си пред шефовете. Те със сигурност ще бъдат впечатление, а вие ще получите своята възможност за кариерно развитие. В четвъртък е добър ден за удачни покупки за вас или за дома. През почивните дни си осигурете разнообразни дейности, които да не ви оставят време да се лутате в търсене на това как да запълните времето си полезно.

Рак

Тази седмица ще може да се отпуснете и да се наслаждавате на живота. Работили сте добре през последните седмици, както в личен, така и в професионален план, така че може да се каже, че сега е настъпило време да се наслаждавате на постигнатото. През цялата седмица отделяйте време, в което да разпускате и да се вглеждате в красотата на заобикалящото ви. В личен план ви очаква приятна изненада от страна на партньора ви.

Лъв

Очаква ви една стабилна седмица, в която ще може да затвърдите позициите си. До средата на периода проверете добре дали може да разчитате на планираното, а след това се втурнете да покорявате върхове. Ясният график ще ви помогне да се справите с всички приятни предизвикателства, които ви предстоят. През почивните дни отделете достатъчно време на семейството си.

Дева

През тази седмица в личен план нещата ще се развиват във ваша полза, дори в първия момент да ви се струва, че не е така. През целия период се придържайте към постоянна линия на поведение, за да запазите позитивите и тяхното по-дълго действие. В последната част от седмицата е добре да обърнете повече внимание на себе си. Може да се наложи да преминете на специален хранителен режим, за да се почувствате по-добре в кожата си. Не забравяйте и за разходките на чист въздух.

Везни

Още в първите дни на седмицата ви очакват мигове на щастие, свързани с половинката ви. Ако сте решили да предприемете пътешествие, бъдете внимателни и не рискувайте прекалено. Средата на седмицата не е подходящо време за смяна на работата или рисковани финансови операции. През почивните дни творческите представители на знака ще имат запомнящо се вдъхновение. Сега вашата работа ще ви спечели много почитатели и приятели.

Скорпион

Това е седмица, в която да се разтоварите психически. Опитайте се да се отървете от притесненията и страховете си. Някои от тях отдавна са останали в миналото и само вие ги възраждате в спомените си. Сега е време да се порадвате на възраждащата се природа, да възобновите стари приятелства и да създадете нови. Не забравяйте и роднините си, които не сте виждали отдавна. Сега е време за гости и незабравими моменти с близки хора.

Стрелец

Това е седмица, в която ще имате шанс да направите всички положителни промени в живота си, за които сте мечтали и планирали през последните седмици и месеци. Приливът на сили и ентусиазъм ще е необикновен и би било жалко да го разпилеете. Сега може да мечтаете и да виждате как мечтите ви се превръщат в реалност. Много вероятно е да се усъмните в реалността заради лесно получаващите се неща, но всичко наистина ще се случва много лесно. Същото ще важи и за личния ви живот, така че продължавайте смело напред!

Козирог

През тази седмица притесненията може да ви изиграят лоша шега. Няма смисъл да се товарите с несъществуващи проблеми. Ако си представяте най-трудния развой на събитията, нищо чудно точно той да се случи. Сега е важно да мислите положително, дори да се налага да го правите насила. Изкуствената усмивка много лесно може да се превърне в естествена и дори в навик. Това ще е основната ви задача сега. Не забравяйте и че с поведението си давате пример на близките ви.

Водолей

Това е седмица, в която да наблегнете на развиването на отношения с хора, които могат да ви помогнат във вашето развитие. Независимо дали става въпрос за образование или работа, сега ще имате нужда от странична помощ. Все пак дръжте самочувствието си на ниво и покажете класа. Възможно е да се появи възможност за странична дейност. Помислете как да съчетаете основните ви задачи. Предизвикателството няма да е толкова голямо, колкото изглежда.

Риби

През тази седмица ще имате способността да убеждавате хората в своята правота. Много близо сте до постигането на целите ви - толкова близо, че не ви се вярва, че е истина. Не губете време в чудене дали това е така или не, а поддържайте скоростта и посоката. В средата на седмицата ви очакват запознанства, които ще са от изключителна важност за вас и развитието ви. Време е да помислите по-сериозно върху възможността за развитието на ваш собствен бизнес.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Аз гледам на тялото си повече като на инструмент, отколкото като на орнамент.

Аланис Морисет

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама