Седмичен хороскоп за 28 януари - 3 февруари


Седмичен хороскоп за 28 януари - 3 февруари
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Това е седмица, в която да помислите за финансите си. Направете щателен анализ на разходите си и помислете от какво бихте могли да се лишите. Това е момент, в който трябва да сте разумни и да предвидите изненадващи разходи. Началото на седмицата ще ви зарадва с извънредна парична сума, но това е по-скоро изключение. В личен план не форсирайте нещата, особено ако не сте сигурни какъв ще е резултатът.  

Телец

През тази седмица ще имате повишен капацитет за действие. Ще сте в състояние напълно да контролирате чувствата и емоциите си и по този начин ще сте непобедими. Използвайте това спокойствие и тишината, за да се справите с по-трудните служебни задачи. В личен план ви очаква приятна изненада в средата на седмицата. Бъдете куражлии в това отношение. 

Близнаци

През тази седмица е добре да се погрижите за доброто ви настроение и най-вече за положителния поглед върху нещата. Днес някой ще се опита да ви натъжи, а е много вероятно самите вие да изберете меланхолията пред оптимистичния поглед върху нещата. Това няма да е добро извинение за неуспеха ви.

Рак

Тази седмица ще е своеобразен празник за вас и близките ви. Отношенията ви са в своя пик и смело можете да чертаете планове и дори да мечтаете смело. Каквото е в сърцето ви, може да бъде изказано смело и на глас. Не пестете милите думи за близките си. За да подобрите физическия си тонус, наблегнете на приема на повече пресни зеленчуци и чайове.

Лъв

През тази седмица промените не са препоръчителни. Колкото и да ви се иска нещо различно, е добре да положите усилия да запазите статуквото. Потърсете съвет от близък приятел относно личен проблем, но само като поглед отвън. Ако ви се налага да вземете решение - направете го сами. 

Дева

Тази седмица ще имате голямо поле за действие. Преценете кои са най-важните ви задачи и най-неотложните. Смело се захване с най-сложните въпроси за решаване. Сега ще имате късмет всичко да се решава с бързина и лекота. Не пропускайте подобна възможност. Същото важи и за личните отношения, затова използвайте ситуацията, за да подобрите отношенията си с ваши роднини. 

успех

Везни

Тази седмица се погрижете преди всичко за здравето си. Ако не се чувствате добре, отидете до лекаря си и вземете болничен. Не правете компромис с физическото и психическото си състояние. Помислете кога е възможно да си вземете отпуска и да си починете ефективно. Всяко пренатоварване сега ви е строго противопоказно.

Скорпион

Тази седмица ви е дадена, за да се разтоварите от всичко ненужно, както в буквален, така и в преносен смисъл. Ако не разполагате с достатъчно време, вие преценете с какво да започнете, но най-добре стартирайте с малки стъпки към големите неща. Обстоятелствата ще се развиват изцяло във ваша полза, така че няма да има сериозни препятствия по пътя ви. В личен план не поемайте инициатива за сериозни решения и стъпки за връзката ви

Стрелец

През тази седмица ще имате успех в научната и изследователската дейност. Това е добро време за започването на сериозни проекти. Сега информацията, която ви е нужна, ще бъде лесно откривана от вас. Потърсете помощ отвсякъде, откъдето се сетите, макар че е много вероятно да се правите с всичко сами и то прекрасно. Не позволявайте на никого да ви вменява вина за успехите ви. 

Козирог

Това седмица, в която да положите умерени усилия. Бъдете пестеливи в думите си. Сега не ви е нужно изхвърляне, тъй като можете да преминете някои граници. Сега е моментът да помислите за умерена физическа дейност, която да подобри физическия, а и психическия ви тонус. В личен план оставете нещата такива, каквито са. Няма нужда да усложнявате, каквото и да било.

Водолей

Това е седмица, която да посветите на отношенията с близките ви хора. Началото на периода ще получите сигнали, че ваши роднини имат нужда от вас. Сега е време да покажете лоялността си и по спорни въпроси. Съчувствието не изисква голямо усилие и е време да покажете своите умения в тази насока. Не забравяйте, че скоро можете да бъдете поставени в същото положение. 

Риби

Тази седмица е период, в който ще можете да наваксате много пропуснати задачи. Сега е моментът да бъдете настоятелни и дори настъпателни в преследването на целите си. Използвайте началото на седмицата за по-активните ви дейности. Средата на седмицата е време за прекарване на приятно време с половинката и планиране на приключения през уикенда.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Смятам, че сексапилът идва отвътре. Това е нещо, което е в човек, без значение какво правите с гърдите си, бедрата или устните.

София Лорен

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама