Седмичен любовен хороскоп за 17-21 февруари


Седмичен любовен хороскоп за 17-21 февруари
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Ако напоследък сте били по-обрани в изказванията си, това ще се промени през тази седмица. Ще почувствате нужда да говорите, да обяснявате, дори да се оправдавате за неща, за които нямате реална вина.

Телец

Много спомени, незараснали рани и призраци на бивши любови вещаят звездите за тази седмица. Не е изключено отново да влезете в контакт с човек от миналото, който ще ви помогне да затворите страницата.

Близнаци

Обвързаните Близнаци ще имат възможността да изпълнят това, което са поели като ангажимент или подарък в любовен план. Постарайте се, защото много често думите ви изпреварват ума и давате трудно изпълними обещания.

Рак

Чакат ви купища отговорности, както семейни, така и работни. Ще се справите със задълженията си, но ще трябва да помислите как да се реванширате на партньора.

Лъв

Може би се намирате на прага на труден период в любовта, в който романтиката ще липсва, заменена от вечна липса на време и напрежение. Все пак, постарайте се да мислите за бъдещето, планирайки нещо приятно и за двама ви.

Дева

Парични затруднения биха могли да попречат на щастието ви. Не е изключено да се сблъскате с някои житейски разочарования, чиито решения трябва да бъдат подробно обсъдени с половинката.

Везни

Обвързаните Везни ще имат голям напредък в отношенията с любимия човек и най-вече в комуникацията. Не се опитвайте да скриете неща, които колкото и да са маловажни, ви тежат на съвестта. Накрая ще се почувствате много по-леко, без тежест за неизказани думи.

Скорпион

Финансови затруднения заплашват щастието и на Скорпионите. Опитайте се да бъдете по-креативни в желанията си за романтика, без да се налага да нарушавате бюджета си – събиране с приятели у дома, настолни игри и т.н.

Стрелец

Стрелците имат добри изгледи за романтика, ако успеят да „изключат“ ума си, който се лута в различни сценарии и ситуации. Не премисляйте твърде много и стига с това „ами ако“.

Козирог

Време е да докажете, че можете да работите в екип точно толкова добре, колкото и да бъдете шеф. Хубавото е, че лесно ще взимате решения с половинката.

Водолей

Вместо да се наслаждавате на това, което се случва в живота ви, вие предпочитате да мислите за това, какво бихте искали да ви се случи. Време е да слезете на земята и да започнете да живеете в настоящето.

Риби

Някои от представителите на зодията може би ще се замислят дали не заслужават нещо по-добро в любовта. Натрапчивите мисли ви преследват, но не взимайте прибързани решения под влияние на емоции.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Не смятам, че лифтингът е жизненоважен за една жена. Дори да получите красиво лице, белезите върху сърцето и черните петна в душата остават.

Бриджит Бардо

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама