Седмичен любовен хороскоп за 24-28 септември


Седмичен любовен хороскоп за 24-28 септември
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Ако се намирате във връзка, в петък трябва да бъдете предпазливи. Ще бъдете чувствителни на тема пари, особено ако тя е повдигната от половинката ви. Не приемайте всичко толкова лично.

Телец

През последната седмица на септември Телците ще са по-чувствителни от обикновено. В случай, че поддържате неангажираща сексуална връзка с някой колега, може и да възникнат ситуации на напрежение и нещата помежду ви да станат неудобни. Добре обмисляйте действията си.

Близнаци

През тази седмица ще бъдете изключително чувствителни за всичко, свързано с любовта. Възможно е да сте имали очаквания, които да не се случат така, както сте искали. Опитайте се да гледате позитивно на събитията.

Рак

Това може би няма да бъде най-добрата седмица за любов и романтика. Вие и половинката ви ще се вълнувате от въпроси, свързани с пари, деца, сексуалния ви живот. И двамата няма да искате да правите компромиси и това само ще влоши нещата.

Лъв

В последната седмица на септември ви се дава възможност да проведете добра комуникация с партньора, но само ако сте внимателни. И двамата ще бъдете отворени към идеите на другия.

Дева

Седмицата може да започне с леко объркване в любовта за родените под знака на зодия Лъв. Ще подобрите и комуникацията с половинката си. Вашите думи ще имат силно влияние в този момент, затова се опитайте да ги използвате разумно.

 

Везни

Важен разговор с любимия човек ще осъществи една ваша цел. Периодът е подходящ за водене на важни разговори. Диалозите между вас ще вървят гладко. Отдайте се на добрия любовен климат и сбъднете вашите мечти.

Скорпион

Напрегната ще бъде седмицата в любовен план за родените под знака на зодия Везни. Ще ви бъде трудно да сдържате емоциите си и има риск да кажете или направите нещо, за което ще съжалявате на по-късен етап. Дори и да се открият романтични възможности пред вас, вие ще ги провалите, ако не се въздържате.

Стрелец

Ако се намирате във връзка, то през тази седмица ще успеете да се свържете на едно по-дълбоко духовно ниво. Ще споделите с партньора си вашите идеи за общото ви бъдеще. Всичко това ще ви накара да се чувствате щастливи и влюбени.

Козирог

Леко объркване може да има и в любовния живот на Козирозите. Възможно е да поискате помощ от приятел по въпрос свързан с любовта, но това само ще ви донесе проблеми и разочарования. По-добре отложете взимането на решенията за известно време.

Водолей

Комуникацията с партньора ви продължава да бъде все така добра. В средата на седмицата ще имате възможността да проведете вълнуващи разговори, но бъдете внимателни в петък. Въпрос, свързан с вашата работа, може да помрачи настроението ви и да си изкарате негативните емоции на любимия човек.

Риби

През последната седмица на септември ще се изслушвате много повече с любимия човек, разговорите ви ще вървят по-гладко от обикновено. Възможно е и да разрешите стар въпрос, но само с взаимен компромис. Някои от вас ще направят и планове за общото ви бъдеще.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Най-добрият начин да вземете най-доброто от останалите хора, е като им дадете най-доброто от себе си!

Робин Шарма

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама