Седмичен любовен хороскоп за 25-29 март


Седмичен любовен хороскоп за 25-29 март
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Вашият любовен живот тази седмица ще бъде истинско приключение в най-различни аспекти. Това, което ще го движи, е предизвикателството, било то на физическо, интимно или интелектуално ниво.

Телец

Въпреки че седмицата няма да започне по най-романтичния начин, вие ще бъдете удовлетворени от любовта. Хубаво е да знаете, че може да разчитате на подкрепата на половинката, макар да не прехвърчат искри от страст.

Близнаци

Ще искате да пътувате, да внесете разнообразие във връзката си, а някои от вас дори ще реализират желанието си по-рано от очакваното. Това ще затвърди отношенията ви.

Рак

Ще се наложи да вземете важно решение с половинката. Възможно е да е свързано с финанси, покупка на нещо голямо или непредвиден разход. Каквото и да е, поговорете с партньора.

Лъв

И двамата ще търсите сигурност в отношенията си, засвидетелстване на любовта, така че ще отправите големи обещания един към друг. Не е изключено да обсъдите някакви интимни въпроси и това да ви сближи още повече.

Дева

Странични ангажименти и проблеми в работата няма да ви дадат възможност да се съсредоточите в любовта. Чак към края на седмицата времето, прекарано с партньора, ще бъде основен приоритет.

Везни

Духовната връзка между вас и половинката ще повиши страстта в спалнята. Или най-общо казано - ще стабилизирате взаимоотношенията си с половинката.

Скорпион

Тази седмица ще съборите стереотипите. Ще говорите открито за секс, за желанията и фантазиите си.

Стрелец

Стрелците, както винаги, ще са отворени да експериментират в спалнята и това ще хвърли съвсем нова светлина върху отношенията им. Очаква ви една наистина любовна седмица.

Козирог

Новата седмица ще стартира с някакво напрежение и това ще ви остави малко време за безгрижни романтични лудории. На този етап най-важно е да "опитомите" хаоса в ежедневието си.

Водолей

Подкрепа от своята половинка могат да очакват обвързаните Водолеи. Имате нужда от загриженост и внимание и ще ги получите. Това само ще направи любовта помежду ви по-силна.

Риби

Седмицата е подходяща за обсъждане на важен въпрос с любимия човек, който е бил отлаган твърде дълго време. В резултат и двамата ще почувствате облекчение.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Жената има само една възможност да бъде красива, но за да бъде привлекателна има сто хиляди възможности.

Монтескьо

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама