Седмичен любовен хороскоп за 27 март - 2 април


Седмичен любовен хороскоп за 27 март - 2 април
Снимка: pixabay.com

Изборите минаха, но доста от нашите избори си останаха нерешени в миналата седмица. Понеделникът е факт и отново трябва да се активизираме за започването на седмицата. Трудно е да оставиш любовните си проблеми пред вратата на офиса и да започнеш работния ден с нов пролетен полъх. Никога не оставяйте старите задължения за другия ден. Не очаквайте промяната да дойде, докато проблемът и тази сутрин се събужда в леглото ви.

Ето какво очаква всяка една от зодиите в любовта тази седмица:

Овен:

Най-накрая усещате затишие след бурите, които изживявахте до скоро. Отдайте се на спокойствието и тишината. Радвайте се на любвеобилната си половинка възможно най-дълго. След като сте се разбрали за проблемите, които съсипват връзката ви, време е да започнете да се стараете отново. Опитайте да възстановите забравената страст.

Телец

Очаква ви седмица изпълнена с екстремни преживявания под завивките. Не подценявайте уменията си и се отдайте на фантазиите си. Половинката ви ще има с какво да ви изненада и този път. Подгответе виното и розите, за да нагорещите обстановката. Ново секси бельо ще бъде един огромен плюс към любовната атмосфера.

Близнаци

Старата любов отново чука на вратата ви. Очевидно, ученическата любов се е превърнала в доста неустоимо предложение. Няколкото години от последната ви среща са оформили неустоими черти по тялото на съученика от съседния клас. Възползвайте се от предложението и се опознайте отново. Ще останете изненадани.

Рак

Разнообразието във връзката ви, определено успява да възстанови изгубената страст. Щом веднъж сте се осмелили да експериментирате, продължавайте със същата амбиция. Пренесете страстите извън домашния уют. Изберете някое усамотено място, което ще ви държи под напрежение през цялото време.

Лъв

Новото семейно жилище очаква своята промяна. Засвидетелствахте сериозните си намерения към половинката ви, сега очаквайте следващата стъпка от другата страна. Изборът на жилището ви сближи доста, боядисването на стени заедно още повече ще стесни кръга на отношенията ви.

Дева

Това е седмицата, в която можете да се отдадете на удоволствия и да развихрите въображението си. Намерете човек, който е готов на палави изживявания, които не са свързани с обвързване. Забавлявайте се и опитайте всички сладости на сексуалните удоволствия. Сексът без обвързване може да доведе и до по-задълбочени отношения. Не смесвайте удоволствие и чувства. Добре обмисляйте ходовете си.

Везни

Вземането на отпуск е най-големият подарък за половинката ви. Бързо опаковайте багажа, заредете гориво и тръгвайте без посока. Ако се чудите как да поддържате връзката си жива, това е най-правилния подход. Тръгнете без план и график и се оставете на случайността. Спирайте в различни градове и се целувайте като ученици на публични места. Тази седмица е времето, в което започвате връзката си наново.

Скорпион

Работата тази седмица няма да ви остави голям избор за развлечения. Възползвайте се максимално от малкото свободно време, което имате, за да обърнете внимание на новия човек в живота си. По всичко личи, че си допадате, така че се постарайте нещата да потръгнат. Помнете – всичко зависи от вас!

Стрелец

Отношенията с половинката ви не се развиват така, както очаквате. Нещо пречи и на двама ви, но мълчанието определено няма да помогне. Време е да сложите картите на масата и да се разберете. Средата на седмицата е едно перфектно време за една такава равносметка. Ако изясняването мине добре, уикенда ще бъде едно голямо приключение и за двамата.

Козирог

Проблемите в отношенията с половинката ви най-накрая идват към края си. И двамата сте толкова уморени от спорове, че сте готови на всякакви компромиси, за да запазите връзката си. Свалете гарда и се постарайте повече.

Водолей

Тази седмица ще почувствате удовлетворение от връзката си. Половинката ви ще откликне на предложението ви и ще ви направи най-щастливия човек на света. Подгответе се за големи празненства през този уикенд. Съберете всички роднини и ги зарадвайте с новите вести.

Риби

Нуждаете се от нещо ново, което да разнообрази скучното ви ежедневие. Обновете профила си в сайта за запознанства и очаквайте предложения. Ако към средата на седмицата все още не сте удовлетворени от резултатите, запишете се за няколко срещи с непознати в онзи бар, който предлага такива възможности. Ще бъдете очаровани от хората, с които ще се запознаете.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

В човешкото сърце винаги остава поне една капка сила - докато е живо, докато се надява, докато вярва.

Самуил, Димитър Талев

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама