Седмичен любовен хороскоп за 9-13 април


Седмичен любовен хороскоп за 9-13 април
Снимка: iStock/Guliver

Научете какво ви очаква в любовта според зодията ви тази седмица.

Овен

През идната седмица любовният ви живот ще бъде спокоен и хармоничен. Съществени събития и промени няма да намерят място в нея, а потенциалните конфликти и проблеми ще съумеете да разрешите още в зародиш.

Телец

Не се опитвайте да промените каквото и да е в този момент, но ако ви се даде възможност да докажете любовта си към половинката, направете го, ще бъде оценено.

Близнаци

Ако усещате напрежение във връзката си или пък вече е настъпило време за сериозна промяна, ще ви бъде трудно да я отлагате още дълго. Не е необходимо да провокирате събитията, те сами ще се "наместят".

Рак

Външно спокоен, а отвътре изпълнен с най-разнообразни събития ще бъде любовният живот на мнозина Раци през тази седмица.

Лъв

Ако до скоро сте били достатъчно безгрижни и лекомислени във взаимоотношенията си, сега се налага сериозно да се замислите върху това какво трябва да промените.

Дева

Не отхвърляйте с лека ръка предложения и алтернативи и не се опитвайте да решавате проблемите си сами. Обстоятелствата ще свършат всичко необходимо.

Везни

Ще прекарате новата седмица, потопени в ретроспекция и анализ на миналото, оценка на бивши и настоящи връзки и резултатите определено ще ви зарадват.

Скорпион

Трябва ви спешно решение, с което да изведете връзката си от коловоза, в който е заседнала. Колкото и да не ви се нрави, ще се наложи да разкриете чувствата си, а докато не го сторите, вероятно ще се измъчвате от вътрешни противоречия.

Стрелец

През тази слънчева и пролетна сте фокусирани най-вече в събитията, касаещи кариерата и работата ви, а личният живот се е изтеглил на втори план.

Козирог

Критичността и претенциите ви към интимния партньор могат да станат причина за сериозна криза, така че е добре да мислите повече, преди да "изстреляте" поредната забележка.

Водолей

Не бъдете твърдоглави, проявете благодарност към живота и толерантност към партньора си. Щастието е при вас, просто му се насладите.

Риби

В партньорските ви взаимоотношения царуват привързаност, чувственост и благодарност. Вие както обикновено сте склонни да се поддавате на съмнения и да отделяте твърде много внимание на дреболии.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Смятам, че сексапилът идва отвътре. Това е нещо, което е в човек, без значение какво правите с гърдите си, бедрата или устните.

София Лорен

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама