Тези 3 зодии се страхуват да имат връзка със силни жени

  • Тези 3 зодии се страхуват да имат връзка със силни жени
    Дата: Снимки: Istock/Guliver
Дата: 30.11.2017 Снимки: Istock/Guliver
Iwoman.bg

Силните и оправни жени определено се забелязват отдалеч. Те са смели и много добре знаят какво искат и най-вече от кого го искат. Mогат да се справят сами с всички предизвикателства и проблеми. За тях да се опрат на мъжкото рамо не е необходимост или предимство. Те не очакват да получат допълнителна опора от мъжете до себе си, а човек с когото да се чувстват добре и разбира се – още по-силни.

За тях мъжете не са трамплин, но във връзките си имат много изисквания, които не всеки мъж е готов да приеме. Ето зодиите мъже, които не могат да започнат връзка с такъв тип дама.

Телец

Мъжете Телци са твърде грижовни към дамата до себе си и категорично обичат да доминират в интимните си отношения. Те избират жени, които да ги подкрепят, обичат и уважават. Взискателни са към партньорките си и не биха могли да понесат жената до тях да изпъква или да бъде по-добра от тях.

Стрелец

Те се страхуват от обвързването по принцип. Но когато говорим за смела жена, която много добре знае какво иска и как да го получи, мъжете Стрелци бягат на момента. Склонни са да се влюбят в шумна и непокорна жена, която да не се задълбочава толкова във връзката им и да им дава достатъчно свобода. Мъжът Стрелец не търпи взискателни жени, които да му дават напътствия.

Риби

Мъжете от тази зодия предпочитат кротки и послушни партньорки, които да не им създават напрежение и конфликти. За тях спокойствието във връзката е на първи план. Опърничавите жени ги привличат, но мъжете Риби се страхуват да се впуснат в сериозна връзка с тях, защото усещат, че ще бъдат наранени. Стремят към скучни партньорства, които няма да ги разочароват.

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.