Тези зодии най-лесно ще ви зарежат

  • Тези зодии най-лесно ще ви зарежат
    Дата: Снимки: Istock/Guliver
Дата: 08.11.2017 Снимки: Istock/Guliver
Iwoman.bg

Разделите са ужасно трудно и болезнено нещо. Винаги в една раздяла има потърпевш и наранен. Някой, чието сърце е разбито. Въпреки това, разделите са част от живота и всеки от нас поне веднъж е бил зарязван и е преживял цялата драма около раздялата. Разделите са трудни и докато има някои хора, на които е много трудно да изоставят човека, с когото до скоро са имали връзка, то за други, щом няма чувства, това е най-правилното решение.

Има зодии, които с лекота биха те зарязали, ако решат, че нямат чувства към теб и дори да е най-неподходящият за теб момент не им мигва окото да го сторят. Ето кои зодии не намират трудност да те зарежат:

Зодия Лъв

Лъвовете са егоисти. Доста лесно успяват да привлекат жените, така че не е и никак трудно да ги сменят постоянно и често. Бързо му минава меракът и за него е по-добре да не полага усилия за възстановяване на връзката, а просто да смени жената. Собствените му интереси винаги са на първо място пред тези на половинката му. Ако реши, че отношенията му пречат по някакъв начин на целите, които си е поставил, просто бъдете нащрек.

Зодия Козирог

В очакване на най-лошото Козирогът приключва връзките си още преди да са започнали, точно защото винаги мисли за най-лошото, което може да се случи. При него всичко е много сериозно и при минимален конфликт е готов да зареже половинката си. В очакване е хората да са като него и затова за него е трудно да създаде истинска връзка. Трябва да се научи да се доверява повече на хората, ако иска да създаде нормални отношения.

ДОЧЕТЕТЕ ОСТАНАЛИТЕ ТУК!

 

 

 

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.