Тези зодии ще се сгодят през 2019


Тези зодии ще се сгодят през 2019
Снимка: iStock/Guliver

Мечтаем да срещнем онзи човек, който ще заслужи да чуе от нас заветното "Да". Чакаме, търсим го, докато един ден той не се появи и не преобърне изцяло живота ни. Това са зодиите, които могат да очакват предложение за брак още следващата година.

Телец

Връзката ви е достатъчно силна и стабилна и човекът до вас вече е решил, че е време да прекарате остатъка от живота си заедно. Половинката ви наистина ви обича, затова е хубаво да разберете, че съдбата не ви е срещнала случайно и тепърва хубавите моменти между вас предстоят. Началото на годината ще тръгне с малки колебания, които ще изчезнат в мига, в който започнете да правите нови планове за живота си заедно. Имате най-хубавата връзка, която сте имали досега и това не е случайно. Когато човек срещне половинката си, всичко се променя.

Рак

Ако имате вътрешно усещате, че сте срещнали Мъжа, доверете се на интуицията си и не чакайте повече. Бракът е за онези, които са сигурни в чувствата си, а вие дори не можете да си представите живота си един без друг. Време ви е! Отсрещната страна ще бъде истински изненадана, когато повдигнете въпроса или започнете да намеквате, че ви е време. Имате всички предпоставки да създадете едно здраво и щастливо семейство. Очаква ви страхотен съвместен живот!

ДОЧЕТЕТЕ ТУК!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Най-добрият начин да вземете най-доброто от останалите хора, е като им дадете най-доброто от себе си!

Робин Шарма

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама