Звездни романтични предложения за брак


Звездни романтични предложения за брак
Снимка: Getty Images/Guliver

Има много начини човек да направи незабравимо предложение за брак. Правилото е: колкото по-креативно, толкова по-добре. Понякога обаче дори един мил жест е достатъчен, за да покажеш на половинката си какво значи за теб и защо искаш да прекарате живота си заедно. Тези звездни двойки например са се сгодили по изключително сладък и романтичен начин.

София Вергара и Джо Манганиело

Джо предложил на красивата актриса, докато били на ски ваканция. Преди това той прекарал няколко месеца в тайно изучаване на испански, за да може да ѝ се обясни в любов на родния ѝ език.

Ребека Ромийн и Джери о‘Конъл

Докато двамата били в Ню Йорк, Джери завел Ребека да види апартамента, в който е израснал. Разказал ѝ спомени от детството си, а след това поискал ръката ѝ, като обяснил колко е важна връзката им за него.

Кейт Мидълтън и принц Уилям

Принцът направил предложението в екзотична обстановка – докато двамата били на посещение в Кения.

Амал Аламудин и Джордж Клуни

Актьорът решил да изненада красивата адвокатка със собственоръчно приготвена романтична вечеря в лосанджелиския му апартамент. Сготвил сам всичко в менюто и задал съдбовния въпрос на красиво подредената маса. Кой би могъл да каже "не“?

Нийл Патрик Харис и Дейвид Бурка

Актьорът от "Как се запознах с майка ви“ предложил брак на приятеля си, като му определил среща на същата улица, на която се запознали.

Матю Макконъхи и Камила Алвес

Макконъхи накарал приятелката си да се поизпоти, докато открие пръстена – тя трябвало да отвори осем различни по големина кутии една след друга, за да го намери.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Жените са най-големият неизползван източник на таланти в света.

Хилари Клинтън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама