Това са най-големите фанатици сред зодиите


Това са най-големите фанатици сред зодиите
Снимка: iStock/Guliver

Имаше дни, когато думата "фанатизъм" беше лошо нещо. В днешно време фанатично означава само, че искате нещо на живот и смърт и нищо на земята няма да ви попречи да го получите. Като цяло това поведение е в основата на амбицията, дори тя да е "болна" понякога. В астрологията фанатичните зодиакални знаци също са обсесивно-компулсивни и движени от собственото си его. Ето кои са те.

1. Овен

Надали има по-упорит и концентриран знак от Овена, който си е наумил, че иска нещо. Независимо дали е човек, предмет, място или интерес, ако представител на тази зодия се интересува от него, рано или късно ще го получи, благодарение на онази искрица чиста лудост и фанатизъм в погледа.

2. Рак

Чуваме много за нежната природа на Рака, колко спокойни, чувствителни и "домашно-ориентирани" са тези хора. Е, да, ама знаете ли защо обичат да си стоят у дома? За да планират, инсценират и проучват начините, чрез които да постигнат своите фанатични копнежи. Може и да му отнеме цяла година, за да се докопа до желаното нещо, но това няма никакво значение.

3. Лъв

Говорейки за последователите на максимата "Или печелиш, или се прибираш", няма как да пропуснем повелителят и на огъня, и на джунглата – Лъвът. Като истински хищници, тези хора проучват набелязаната си цел от всички ъгли. И ако тази цел се окаже човек, не се изненадвайте, че Лъвът знае в коя детска градина е ходил "предметът" на желанията му.

4. Везни

Везните определено са от "по-меките" фанатици. Те са склонни да се обсебват от нещо, което е пробудило у тях интерес – било то сериал или компютърна игра. Рядко ще ги видите да преследват на всяка цена човек или материална придобивка.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Където и да отиваш, отивай с цялото си сърце.

Конфуций

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама