Вашият ЛЮБОВЕН уикенд хороскоп


Вашият ЛЮБОВЕН уикенд хороскоп
Снимка: iStock/Guliver

Този уикенд ще е изпълнен с много любов и романтични фойерверки. За двойките периодът е изключително благоприятен за пътувания и нови изживявания. За необвързаните – могат да се насочат към нови запознанства и флирт.

Овен

Ще прекарате събота и неделя извън града с вашата любов. Ще имате малки конфликти, но много бързо ще се справите с проблемите.

Телец

Уикендът ще бъде спокоен за вас и вашия партньор. Най-сетне ще можете да си починете подобаващо и да прекарате повече време в леглото с любимия.

Близнаци

Около вас се появява нова любов. Това ще ви направи много щастливи. Бъдете искрени в чувствата си и се дръжте естествено, така ще си придаде очарование.

Рак

Очаква ви тежък уикенд с любимия. Подгответе се за разочарования и конфликти. Ако успеете да балансирате, ще се справите бързо с проблема.

Лъв

Готови сте за флирт и за страстни нощи! Подгответе си и направете план за уикенда, независимо дали сте обвързани или не.

Дева

Периодът е прекрасен за необвързаните, които ще имат възможност да се насладят на интересни нови контакти и запознанства.

Везни

Бъдете предпазливи с кого се сближавате и какво споделяте за себе си и личния си живот. Не се разкривайте твърде много.

Скорпион

Предстои ви препятствие в любовта, с което няма да ви е толкова лесно да се справите. Ще положите много усилия и накрая всичко ще се нареди, но ще се чувствате уморени от любовта.

Стрелец

Страстен и интимен уикенд предвещават звездите за вас. Ще се развихрите много и в леглото и в любовта.

Козирог

В интимен план ще се разочаровате, защото залагате много надежди на партньора си, но той няма да успее да разбере намеците ви. Ако бъдете открити, всичко ще бъде много по-лесно.

Водолей

Доверете се на изненадите на вашия любим, който ще се постарае много за вас този уикенд. Отдайте се на любовта, която грее около вас.

Риби

Ще успеете да вземете важно решение в любовта, което ще ви успокои много. Последните дни сте били напрегнати, но този уикенд ще разпуснете и ще се презаредите.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Където и да отиваш, отивай с цялото си сърце.

Конфуций

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама