Властните зодии, от които мъжете се страхуват


Властните зодии, от които мъжете се страхуват
Снимка: iStock/Guliver

Има жени, които са по-властни, отколкото един мъж може да понесе. Заложено е мъжът да е водещата фигура в една връзка и когато това не се случи, се появяват много проблеми. Това са 3-те зодии при жените, които никога не пускат контрола:

Овен

Жените от зодия Овен са истински огън, с който малко мъже могат да се справят. Те обичат да командват и изцяло да владеят ситуацията. Искат винаги да става тяхното и рядко са готови на компромиси. Овните имат нуждата непрекъснато да доказват, че знаят повече и могат повече. В семейството те са водещата фигура, а мъжете до тях изпълняват всичките им желания. Хубавото при Овните е, че те не целят нищо лошо със своето поведение, просто са свикнали всичко да става, както те кажат.

Дева

Девите са жени, които знаят какво искат и знаят как да го постигнат. По пътя си към успеха обаче мачкат всичко и всички. Те са независими, не търпят мъжете до тях да им казват какво да правят и често това им изиграва лоша шега. Не се съобразяват, не питат, а направо действат. Трябва да знаят, че няма как да изградят стабилна връзка с това си поведение и винаги ще са сами, ако не смекчат малко независимостта си. Мъжете се страхуват да излизат с жени, които държат целия контрол. Лесно губят интерес.

НАУЧЕТЕ КОИ СА ДРУГИТЕ ТУК!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Почти всички хора обичат да говорят за себе си и им пречи само обстоятелството, че другите не искат да ги слушат.

Съмърсет Моъм

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама