Влизаме в ретрограден Меркурий, ето какво ни очаква


Влизаме в ретрограден Меркурий, ето какво ни очаква
Снимка: iStock/Guliver

Около три или четири пъти годишно Меркурий изглежда така, сякаш „пътува назад“. Тези моменти са известни като „ретроградни периоди“. И докато Меркурий не възвърне обичайната си траектория, има някои специфични промени, които засягат повечето зодиакални зодии.

Ретроградният Меркурий има отрицателно въздействие най-вече върху вашия график, предизвиквайки повече закъснения, смущения, пропуснати срещи и злоупотреби. Като цяло, този период затруднява общуването, особено на социално ниво. През това време ще усетите, че ви е по-трудно да вземате решения.

Кога ще има ретрогаден Меркурий през 2020 година?

17 февруари - 10 март (в Риби и Водолей)

18 юни - 12 юли (в Рак и Лъв)

14 октомври - 3 ноември (във Везни и Скорпион)

Как ретроградният Меркурий влияе на вашия любовен хороскоп?

През тези дни е напълно нормално да се карате с партньора си за дребни неща. Като цяло, повечето хора казват непремислени неща, ранявайки с думите си хората около себе си. Разделите не са изключени и е почти сигурно, че няма да са „приятелски“ - тоест, вероятността да завършите връзката си с гръм и трясък, е огромна. Има ли нужда да казваме, че ако планирате сватба, е желателно да избягвате тези периоди?

Кои зодиакални знаци са най-засегнати?

Може би всяка зодия ще почувства някакво въздействие от Меркурий, но тези знаци направо ще бъдат разтърсени.

1. Телец

Ретроградният Меркурий ще повлияе на вашия дом, семейство и минало. Опитайте се да разрешите възникналите конфликти с разум, а не под влиянието на емоции. Използвайте това време, за да се съсредоточите върху постигането на цели, за да реорганизирате или оправите дома си, без да предприемате конректни действия – просто чертайте планове.

2. Близнаци

Близнаците ще се чувстват сякаш изключени от света, няма да имат енергия и трудно ще се концетрират. И макар обикновено да нямат никакви трудности в общуването, през този период сякаш няма да намират правилните думи и ще бъдат „криворазбрани“.

3. Рак

Ракът ще изпитва неразбираема умора, ше му липсват мотивация и ентусиазъм, за да се справи с ежедневните пряптствия и да постига каквото и да било.

4. Водолей

Водолеят също влиза в групата на зодиите, които ще се повлият негативно от ретроградния Меркурий. Хората, родени под този знак, ще бъдар разочаровани от всичко и нищо няма да е в състояние да оправи настроението им. Освен това, ще бъдат тревожни, раздразнителни и „кисели“.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Независимо дали приемат, или отказват, жените изпитват еднакво удоволствие от това, че са искани.

Овидий

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама