Вълнуващ ден очаква една зодия на 21 ноември


Вълнуващ ден очаква една зодия на 21 ноември
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Днес ще сте сред хора, сред които мнозина биха искали да бъдат. Не се възгордявайте прекалено, а покажете, че сте заслужили да сте сред тези хора.

Телец

Днес може би ще ви издразни прекалената помпозност на ситуацията, в която ще попаднете. Просто изтърпете времето, което е необходимо да останете и което не противоречи на възпитанието.

Близнаци

Денят ще е толкова бляскав и забележителен, че ще ви е трудно да повярвате, че всичко това се случва с вас. Бъдете достойни за нещата, които ви се случват.

Рак

Денят започва със светли и положителни събития. Повечето от тях ще са от особена важност, затова не пестете сили в изпълнение на задълженията си.

Лъв

Обзело ви е спокойствие, но не и безразличие. Не се срамувайте да споделяте чувствата си.

Дева

Блясък и слава - така ще преминат важните часове днес. Недейте да скромничите, напълно сте заслужили похвалите и наградите си!

Везни

Денят ще е изключително активен - истински понеделник! Вашата задача днес е да не спирате нито за миг. Възнаграждението ще си заслужава.

Скорпион

Днес може би само за вас денят ще е спокоен. Просто сте свършили работата си предварително. Наслаждавайте се на спокойствието.

Стрелец

Ще сте част от успеха на ваш колега, приятел или просто приближен. Безспорно имате заслуга, но не и по-голямата част от нея. Бъдете горди с постижението си.

Козирог

Днес трябва да опитате да потиснете завистта или неодобрението си. Някои ще имат успех, ако не може да се зарадвате, поне не показвайте открито неодобрението си.

Водолей 

Днес е важно да подкрепите човек, който ще бъде на върха на славата. Изразете искрената си възхита. Ще имате нужда от него и по-нататък.

Риби

Днес е вашият ден! Всичко, което искате, ще се случи и то така, както вие желаете. Просто използвайте ситуацията, за да постигнете максимално целите си.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама
Реклама

Не приемайте себе си твърде сериозно. Знайте кога да се присмеете на себе си.

Холи Бери

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама