Защо привличаме винаги погрешния мъж според зодията


Защо привличаме винаги погрешния мъж според зодията
Снимка: iStock/Guliver

Всяка от нас иска да бъде щастлива и да намери мъжа, който е за нея. Но понякога това просто не се случва и все имаме връзки с неподходящи хора. Ето каква е причината според зодията ви.

ОВЕН

Имате силна индивидуалност и харесвате мъже, които могат да понесат вашия огън, без да го потушават. Затова привличате свръхмъжествени типове. Искате те да са силни, но не контролиращи, което рядко е възможно и обикновено връзките с тези мачовци не сработват. Обичате да се състезавате и се нуждаете от някой, който да може и да губи понякога, без да се притеснява, че това ще нарани мъжкото му его.

ТЕЛЕЦ

Харесвате хубавите неща в живота и искате да ви третират като кралици, така че привличате мъже, които да ви угаждат. Но ако подаръците и вечерите в скъпи ресторанти са единственото, което могат да ви предложат, бързо губите интерес. Харесва ви това, че той иска да ви поднесе света на тепсия, но ако няма нищо друго, освен голяма банкова сметка, няма да се задържите дълго с него.

БЛИЗНАЦИ

Привличате потайни мъже. Приемате го като предизвикателство и се опитвате да извадите тайните им наяве, но понякога просто няма нищо за разгадаване. Само защото някой е тайнствен, не означава, че е интересен. Може просто да крие факта, че е скучен.

РАК

Вие сте много грижовни и любящи и привличате мъже, които се нуждаят от майчинска фигура в живота си. Но единствените, за които трябва да бъдете майка, са собствените ви деца, не потенциалните ви гаджета. Искате връзка между равностойни партньори и нямате нужда от някой, който да се възползва от състраданието и чувствителността ви.

ЛЪВ

Привличате мъже, които не се интересуват от истинската ви същност, а от идеята за вас. Харесва им начинът, по който се представяте и очаровате другите и докато сте тази перфектна личност, те ще са запленени от вас. Но в момента, в който свалите гарда и покажете истинските си емоции, те ще загубят интерес. Искат вашата идеализирана версия, не вас.

ДЕВА

Привличате мъже, които имат нужда от „поправяне“. Няма нещо, което да не можете да поправите и мъжете с проблеми ви се лепят с надеждата, че ще „поправите“ и тях. Но вашата работа не е да ремонтирате хора. Имате нужда от някой, който е решителен и търпелив, а не от някой, който се нуждае непрестанно да му вдъхвате увереност.

ВЕЗНИ

Трудно ви е да се съпротивлявате, така че не е изненадващо, че привличате погрешните мъже. Вие привличате всички. Не искате да наранявате хората и сте склонни да избягвате конфликтите, така че ако не внимавате, ще се окажете въвлечени във връзка с неподходящ мъж. Не искате да бъдете с някой, който крие чувствата си или подклажда конфликти.

СКОРПИОН

Привличате мъже, които ви позволяват да ги доминирате и се страхуват да ви предизвикат. Не искате някой, който винаги се съгласява с вас, защото го е страх... кое му е забавното на това? Уверени и смели сте и това привлича мъже, които искат някой да ги контролира. Но вие имате нужда от някой със същата сила и страст като вас.

СТРЕЛЕЦ

Привличате мъже, които си мислят, че могат да ви укротят и вържат. Ха, пожелаваме им късмет с това. Вие сте с авантюристичен дух и обикновеният живот не е за вас. Ако мъжът не може да бъде ваш партньор в приключенията и пътешествията, той не е за вас. Всеки, който си мисли, че може да ви промени и да ви превърне в някой, който кротко си живурка, много греши.

КОЗИРОГ

Привличате погрешните мъже, защото те смятат, че когато кажете, че искате брак, семейство и дом, говорите за далечното бъдеще, не за настоящето. Там им е грешката. Може да сте млади, но това не означава, че не знаете какво искате от живота или какво трябва да направите, за да го получите. Когато излизате на среща, вие вече имате в ума си крайната цел: финансова и семейна сигурност.

ВОДОЛЕЙ

Привличате мъже, които са обсебени от интелекта ви, но не се опитват да се издигнат до вашето ниво, а трябва вие да слезете до тяхното. Истината е, че ако мъжът няма какво да ви предложи в интелектуално отношение, вие не сте заинтересовани. Имате нужда от стимули, защото мразите скуката. Искате някой, който вижда света от своя собствена перспектива и може да ви научи на едно-две неща.

РИБИ

Имате артистичен дух и привличате мъже, които си фантазират, че са ваша муза и ви вдъхновяват да сътворите нещо невероятно. Но ако те самите не са креативни или интелигентни, не проявявате интерес и няма да ги толерирате. Могат да ви бъдат покровители или да подкрепят изкуството ви, но няма да искате лична връзка с тях.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Един имаше, който ме разплакваше. Обичах го, повече от всички, които ме разсмиваха..

Елиф Шафак, "Любов"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама