Зодиите, които бягат от сериозна връзка


Зодиите, които бягат от сериозна връзка
Снимка: iStock/Guliver

Докато за някои хора да намерят идеалния партньор е фикс идея, която превръщат в целта на живота си, то за други е просто бонус и те съвсем не държат чак толкова на него.

Дали зодията има влияние? И още как. Ето класация на зодиите, подредени от тези, които най-малко искат връзка, до тези, които не могат и да си помислят да спят с някой случаен.

1. Стрелец

Имате вибратор. Имате достъп до интернет, изпълнен с порно. И имате две ръце. Вие не сте сексуално разочаровани по никакъв начин, защото правите всичко възможно да се чувствате задоволени. Винаги, когато докосвате себе си, получавате оргазъм. С някой друг никога не се знае.

2. Везни

Тези дни не сте имали време да мислите за секс. Вие сте твърде заети за това. Запознанството е последното нещо, за което си мислите. Имате по-важни неща, за които да се притеснявате, отколкото колко празно е леглото ви и дали имате връзка.

3. Водолей

Вече сте спали с токсични хора. Хора, които са ви използвали за секс. Хора, които никога не са се отнасяли с вас по начина, по който наистина заслужавате. Вие сте на мисия да не правите тази грешка отново. Вместо да мислите за запознанства, се опитвате да се съсредоточите върху себе си. Ето защо не се притеснявате, ако не правите секс дълго време. Гордеете се от себе си, че се противопоставяте на изкушението да вървите след грешните хора.

4. Рак

Ако трябва да сте напълно честни, сексът не е голяма работа за вас. Ето защо не сте сексуално разочаровани, но сте по-скоро романтично разочаровани. Искате някой да дойде и да ви покаже какво е истинската любов. Да ви излекува от болката, която сте преживели в миналото. Вярвате, че щом любовта е на лице, ще дойде и сексът. Но за вас винаги е било по-важно да бъдете обичани, от колкото сексуално задоволени, и винаги ще бъде.

5. Скорпион

Не сте против сексът за една нощ и приятелите с предимства. Ето защо напоследък предпочитате да преглеждате Tinder за нещо интересно. Дори и да е само за една вечер, поне ще е вечер, в която ще се позабавлявате. За вас това е по-добре от нищо. Така че никога не сте сексуално разочаровани за дълго, защото всеки път, когато искате секс, правите секс.

6. Близнаци

Вие действате така, сякаш не сте сексуално разочаровани, но винаги когато ваш приятел ходи на среща, искате да знаете всички подробности. Искате да знаете всяко малко нещо за случилото се - дори в спалнята. Вие се опитвате да живеете вместо тях, чрез тях.

ДОЧЕТЕТЕ ЗА ОСТАНАЛИТЕ ЗОДИИ ТУК!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Най-добрият начин да вземете най-доброто от останалите хора, е като им дадете най-доброто от себе си!

Робин Шарма

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама