Зодиите, които не правят драми


Зодиите, които не правят драми
Снимка: iStock/Guliver

Предпочитате спокойния начин на живот или сте истинска кралица на драмата? Животът за вас е нещо прекрасно или винаги има нещо, за което да се притеснявате? Всъщност доста хора напоследък осъзнават, че животът може да бъде много по-хубав, ако не го усложняваме сами.

В крайна сметка не това, което ни се случва, е проблемът, а начинът, по който реагираме на него. Драматизирането прави точно това - усложнява живота ви. Но има и хора, които просто не обичат да драматизират. За тях е важно да се забавляват, животът им да бъде спокоен и да се радват на нещата, които се случват около тях.

Хората, които не обичат да драматизират, а да решават проблемите си обикновено са следните няколко зодии:

1. Козирог

Драмата е навсякъде около вас и сякаш винаги се появява, за да обърка плановете ви. Вие мразите абсолютно всяка една пречка по пътя към целта, а драмата е една от най-големите и често срещани пречки в живота ви. Хората около вас редовно са участници в театър, но вие просто мразите това. За вас е по-важно да решите проблема бързо, вместо да драматизирате излишно.

2. Риби 

Вие просто искате спокоен живот. Желаете с лекота да постигате целите си. Точно заради това мразите драмата. Излишното драматизиране обикновено ви напряга и отнема спокойствието ви. Единственото, за което мечтаете, е да се озовете в лишен от сцени свят. Е, това няма как да се случи и вие се примирявате понякога, но никога не бихте драматизирали и преувеличавали проблемите си.

3. Везни

Вие сте от онези хора, които искат да накарат всички наоколо да си мислят, че всичко е наред. Вие сте пасивно-агресивни хора, които обикновено бягат далеч от драмата. Голяма част от хората всъщност ви вярват, че всичко е наред. Умеете да лъжете и да заблуждавате околните. Драмата винаги е далеч от вас, защото сте свикнали да се измъквате от всякакви ситуации. Безотговорни и безсърдечни сте, а тези качества са ваши съюзници в отбягването на драмите.

4. Стрелец

За разлика от другите две огнени зодии, предпочитате да стоите далеч от сцените, те ви напрягат. Не искате да имате много приятели точно поради тази причина - те имат силата да внасят драма в живота ви. Общувате с много малко хора, които също искат спокоен и хармоничен живот. По този начин се чувствате най-продуктивни и уравновесени.

5. Водолей

Всъщност вие тайно обожавате драмата. За вас е като хоби да наблюдавате как други хора се паникьосват, ядосват и крещят. Стоите пасивно отстрани и просто гледате и се наслаждавате. Самите вие обаче не обичате да драматизирате и мразите личният ви живот да е затрупан от драми.

6. Близнаци

Вие провокирате другите да създадат драма, но когато това се случи, вече не сте част от сцената. Непостоянни сте и не се включвате в драматизирането на околните. Чуждият живот изобщо не ви интересува и това е причината рядко да носите драма в живота на околните. Действията ви обаче обикновено провокират околните да драматизират и да преувеличават случилото се.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Ако никога не сте плакали, очите ви не могат да са красиви.

София Лорен

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама