Зодиите, които страдат най-дълго след раздяла

  • Зодиите, които страдат най-дълго след раздяла
    Дата: Снимки: iStock/Guliver
Дата: 26.03.2018 Снимки: iStock/Guliver
Iwoman.bg

Разделите винаги са гадни, независимо под кой зодиакален знак сте родени. Е, разбира се, има някои щастливци като Овните и Стрелците, които гледат по-философски на живота и доста бързо се съвземат. На други обаче, им отнема месеци, дори години, за да преодолеят разпад в отношенията с партньора. Ето и кои зодии най-дълго страдат.

1. Телец

Телците са сякаш "фиксирани" за земята, те приемат всеки ангажимент изключително сериозно и за цял живот. В творческите си, романтични и професионални начинания, винаги се отдават напълно, което често им струва скъпо. Ето защо им отнема адски много време, за да продължат напред. Разбира се, понякога започват други връзки, но дори в тези случаи не могат да се отпуснат напълно и да се "отворят" за новия човек.

2. Рак

Чувствителните Раци се страхуват да бъдат изоставени повече от всичко друго на света, така че раздялата е един от най-страшните им кошмари. Еднакво тежко биха приели както загубата на близък човек, така и партньорът им да ги изостави – за тях просто е равносилно. Вероятността да се затворят в черупката си и да се депресират е огромна. Единственото, което може да ги изкара от "черната дупка", е тяхното собствено желание това да се случи.

3. Скорпион

Когато Скорпион се гмурне в нова връзка на 100 процента, много е вероятно да потъне в дълбоките води. Подобно на Раците, те са страшно емоционални, макар и не винаги да го показват. Дълго ще преживяват раздялата, но не толкова драматично колкото Рака. По-скоро ще се опитат да останат в контакт с бившата си половинка, а ако това не се случи, най-вероятно тайно ще я следят в социалните мрежи.

 

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.