Зодиите с нова любов това лято

  • Зодиите с нова любов това лято
    Дата: Снимки: iStock/Guliver
Дата: 20.02.2019 Снимки: iStock/Guliver
Iwoman.bg

Време ви е за промяна. Трябва ви нещо силно и разтърсващо, което да ви покаже отново, че светът е хубав. За тези зодии ще дойде нова и свежа любов, която ще промени много неща в живота им.

Близнаци

Идва време, в което ще започнете да оценявате себе си и ще осъзнаете колко ценни сте. Специален човек ще ви покаже, че винаги трябва първо да обичате себе си, за да може някой да ви обикне в замяна. С него се познавате от години, но никога не сте прекaрвали много време заедно. Винаги сте имали симпатии към него, но само физическо привличане. Юли месец ще излезете на първата си романтична среща заедно, а след това идва и голямата любовна приказка.

Везни

Няма да повярвате, но е време да смените човека, с когото сте в момента. От много време насам се заблуждавате, че нещата са добре или още по-лошо - че ще се оправят. Истината може да горчи, но по-добре да я преглътнете, за да започнете на чисто. Сами ще откриете новата си любов и то чрез работна среща. Ще прехвърчат искри на секундата и ще бъдете сигурни, че това е човекът, с когото можете да преживеете доста страстни летни нощи. Радвайте се на момента и не се затормозявайте с мисли за бъдещето.

НАУЧЕТЕ ОСТАНАЛИТЕ ТУК!

 

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.