Амулетът, който ще ви донесе късмет според зодията


Амулетът, който ще ви донесе късмет според зодията
Снимка: iStock/Guliver

Често в определени ситуации в живота ни се нуждаем от закрила. Астролозите разкриха амулетите, които носят късмет на хората от различни зодии.

Овен

Заради трудния си характер Овенът често попада в ситуации, в които се нуждае от защита. Експертите са убедени, че черната нишка на китката ще изпълни ролята на талисман най-добре.

Телец

Телецът се нуждае от амулет, който ще му позволи да поддържа ума си чист. Той често действа импулсивно и необмислено, но камъни като аметист или яспис само ще му помогнат. 

Близнаци

Близнаците са изключително общителни личности, но не знаят как да разбират хората. Поради тази причина те постоянно са заобиколени не само от приятели, но и от врагове, недоброжелатели и скрити завистници. За да се предпазят от негативизма, Близнаците трябва да носят сребърни бижута.

Рак

Най-важните амулети и талисмани за Раците са тези, които ще им помогнат да подобрят паметта си. Именно с нея Раците имат големи проблеми. Подходящи са тях изделията от аметист.

КАМЪК ЗА ПРЕЧИСТВАНЕ НА ЛОША ЕНЕРГИЯ СПОРЕД ЗОДИЯТА

Лъв

Лъвът се нуждае от амулети и талисмани, които ще му помогнат да разгърне мощния си потенциал и да стане по-добър. За него са подходящи амулети от кехлибар, както и златни висулки и пръстени.

Дева

Девите често задържат негативните проблеми в себе си и това е причина за безсънието им. Ето защо за тях най-силният амулет е този, който е изработен от сребро или от обсидиан. Бижута, заредени с положителна енергия, също ще им помогнат.

Везни

Хората от този знак често не могат да различат необходимата и важна информация от информационния поток. Поради тази причина най-добрият талисман за тях ще бъде ключ, изработен от платина или сребро.

КАКВО ОЗНАЧАВА СИМВОЛЪТ НА ВСЯКА ЗОДИЯ

Скорпион

Фигурка на скарабей ще помогне на Скорпионите да привлекат положителни вибрации. В древен Египет това е бил амулетът на фараоните. Скарабеят е олицетворение на богатство, власт, успех и сила на волята. 

Стрелец

Стрелецът е много успешен и изключително мотивиран човек, но често не може да реши коя е най-важната му цел. Платинени или златни висулки във формата на звезда ще бъдат идеалният амулет за него, който ще го насочи по правилния път.

Козирог

Всичко, от което се нуждаят Козирозите, е малко допълнителна енергия, защото от време на време именно тя им липсва за решителен скок напред. Камъкът цитрин за тях е допълнителен източник на енергия.

Водолей

Продукти, изработени от дърво или керамика, ще приземят вечно витаещия в облаците Водолеи. 

Риби

Рибите се различават от повечето хора по това, че често подхождат към решаването на проблемите по творчески начин. Ето защо камъкът авантюрин ще бъде най-добрият амулет за тях. Също така, всеки кръгъл продукт, изработен от платина - металът на изкуството, може да се счита за полезен талисман за тях.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Най-смелата постъпка е да мислиш за себе си. Високо!

Коко Шанел

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама