Целта ви за февруари според зодията


Целта ви за февруари според зодията
Снимка: iStock/Guliver

Искате да си поставяте цели, но ви е много трудно да изберете какви? За щастие, има лесен начин да си създадете цели, да ги преследвате и постигате. Просто трябва да намерите правилните такива. И тук на помощ идват звездите. Началото на месеца на любовта е и идеалното време за поставяне на месечна цел. Ето каква цел да си поставите този февруари според зодията.

Овен

(От 21 март до 19 април)

Изберете един малък дневен навик - нещо, което отнема по-малко от пет минути и следователно е статично - което ви принуждава да седнете неподвижно и да си почивате в продължение на пет минути. Може да медитирате или просто да изключите музиката си в продължение на три до пет минути, когато шофирате, или да вземете кратка почивка от телефона. Нямате никакво извинение - да работите по нещо толкова лесно и безболезнено в графика си, не трябва да бъде проблем и това е чудесен начин да се забавите и да си позволите почивка

Телец

(От 20 април до 21 май)

Започнете да правите едно нещо на ден, за което не казвате на никого - тайна, която можете да запазите за себе си. Това може да е нещо, свързано със здравето, като ходене на разходка. Или нещо, свързано с творчеството - като например писане в дневник. Просто изберете нещо забавно и добро за вашето благополучие, което сте планирали преди време, за да знаете, че го правите за вас и само за вас.

Близнаци

(От 22 май до 21 юни)

Започнете да обръщате активно внимание на отрицателните си разговори. Обърнете внимание какви думи използвате и кога. Това ще ви помогне да започнете да го овладявате, вместо да го оставите то да ви владее. Колкото повече се опитвате да обърнете внимание на това, толкова повече ще осъзнаете колко сте го правили, без да се усещате и колко можете да го намалите, когато всъщност следите за него.

Рак

(22 юни до 22 юли)

Вземете си нов тефтер. Можете да намерите нещо евтино във всеки магазин. В края на всеки ден напишете три неща, които сте благодарни за това, което се е случило днес. Те могат да бъдат малки или великолепни. (Ако не сте нощен човек, можете да го направите и сутрин и да отразявате деня преди това). Това е просто и е управляемо, не отнема време. Това ще ви помогне да изградите навика да показвате собствената си благодарност, вместо да живеете в негативните неща повече от необходимото.

ДОЧЕТЕТЕ ЗА ОСТАНАЛИТЕ ЗОДИИ ТУК!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Иска се много доверие, за да споделиш недостатъците си с приятел. Иска се обаче много повече, за да споделиш неговите.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама