Дневен хороскоп за 1 март


Дневен хороскоп за 1 март
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Първият ден на март ще ви подскаже, че трябва да забавите темпото. Може да не се наложи да получавате предупреждение за това. Ако ви е възможно останете у дома и си вземете ден отпуска.

Телец

Баба Марта ще ви посрещне с много добро настроение. Ще имате желание за много неща, но малко от тях ще е възможно да осъществите в един ден. За да не се претоварите се ограничете до две геройства.

Близнаци

Този ден ви е даден за признания. Сега е ваш ред да сте сериозни и да покажете, че имате истински намерения. Подплатено и с подарък думите ви ще имат повече тежест.

Рак

Този ден ще ви зарадва с нещо отдавна забравено, което ще изникне на хоризонта в най-подходящия момент. Използвайте случая и се отблагодарете на Съдбата, като сторите добро някому.

Лъв

Денят ще обърка плановете ви, но това което ще ви предложи ще е достатъчно да се почувствате доволни от направеното. В личен план бъдете внимателни към чувствата на половинката ви.

Дева

Не е лошо да сте по-подозрителни, особено когато става въпрос за хора, които не познавате. Колкото и да ви е симпатичен някой не разкривайте всичко за себе си ако го познавате от скоро.

ДОЧЕТЕТЕ ЗА ОСТАНАЛИТЕ ЗОДИИ ТУК!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Никой не може да ви накара да се чувствате по-низши без вашето съгласие.

Елинор Рузвелт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама