Дневен хороскоп за 10 юни


Дневен хороскоп за 10 юни
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Тази неделя ще успеете да преодолеете голяма пречка в общуването с вашия партньор. Няма да ви е лесно и може би ще се поизпотите, но резултатът ще си заслужава.

Телец

Тази неделя ще ви се иска нищо да не правите и да се излежавате. При това хубаво време е грехота, така че съберете сили да ви види слънцето.

Близнаци

Тази неделя ви предстои откритие, което може да ви въодушеви до такава степен, че да забравите всичко около себе си. Това обаче няма да е възможно поради ред причини. Ваш близък има нужда от вниманието ви точно сега.

Рак

Тази неделя ще ви тормози нуждата от промяна. Ако нямате поле за действие, обаче, ще се наложи да се въздържите. Отдайте се на фантазиите си, за да потиснете чувството за неудовлетвореност.

Лъв

Днес ще искате да направите толкова много неща, че само като ги изброите в главата си и вече ще сте уморили. Най-добре направите това, което трябва в събота – мързелувайте.

Дева

Днес ви предстои един много интересен ден. Ще срещнете нови хора, много от които може да се превърнат във ваши приятели. Не се страхувайте да бъдете естествени с тях.

Везни

Днес ще ви е трудно да намерите приложение на енергията си. Вместо да търсите нови и непознати начини се заемете с обичайните за вас дейности. Няма да разберете как времето ще е преминало.

Скорпион

Днес всичко познато, макар и приятно ще ви отегчи безумно. Ще трябва да запазите, обаче, разочарованието за себе си. Ако стоите на едно място няма как да промените нищо в живота си.

Стрелец

Задачата ви през деня ще бъде това да обърнете повече внимание на чувствата на останалите. Въздържате се от изкушението да раздразните някого толкова много, че да го изкарате извън нерви.

Козирог

През този ден може да преживеете ситуация, която ще възникне въпреки волята ви. Още по-трудно ще ви бъде да я овладеете. Ще са ви нужни много усилия, но накрая ще успеете.

Водолей

Очаква ви много весел ден с ваши приятели. Съществува риск обаче в един момент да прекалите с шегите или даването на акъл. Спрете се навреме, за да не развалите преживяването.

Риби

Задачата ви през деня ще бъде да се максимално спокойни. Дори да имате намерения се постарайте да не прекрачвате границата. Може да се окаже, че го правите просто заради действието, а не от сърце.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Един имаше, който ме разплакваше. Обичах го, повече от всички, които ме разсмиваха..

Елиф Шафак, "Любов"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама