Дневен хороскоп за 11 октомври


Дневен хороскоп за 11 октомври

Овен

Този вторник си отваряйте очите на четири. Може всичко да ви се вижда прекалено прекрасно, но истината е, че подобно поведение може да ви направи по-непредпазливи. Въздържайте се и от прекалено откровените отговори, които давате.

Телец

Днес е добре да не прекалявате в нищо. Не говорете много, но и недейте да мълчите като риба. На обяд може да изникне непланирана среща, така че не се отдалечавайте от офиса.

Близнаци

Денят ще ви натовари с движението си. Опитайте се да планирате нещата така, че да загубите най-малко енергия. В противен случай може да се объркате в лабиринта на отговорностите си.

Рак

Този вторник ще ви изненада със спокойствието си. Настроили сте се за битка, но всъщност ще имате много време за любимите си дейности. Може и да си позволите да се отпуснете и да помечтаете повече.

Лъв

Денят няма да е толкова натоварен, колкото си го представяте. Повечето от притесненията ви са във вашата собствена глава. Опитайте се да се отървете от тях и ще видите как ще успеете с всички задачи, че и повече.

Дева

Това ще е ден на открития. Сега ви е паднало да се разровите в нечии тайни и да научите дори повече, отколкото сте очаквали. Не бързайте да се шокирате, нали търсехте нещо интересно?

Везни

Ако денят ви се струва прекалено скучен, не бързайте да си пожелавате предизвикателства. Имате нужда от това забавяне на темпото. Просто някой иска да ви пожали.

Скорпион

През този ден ви очаква отплата за всичките ви действия през последните дни. Ще бъдете приятно изненадани от равносметката. Някой ще се опита да ви подскаже, че трябва да продължавате в същия дух.

Стрелец

Колкото и да ви се иска всичко да се случва по ваше желание, това е трудно постижимо. Не се сърдете на желанията на другите, то е защото искат да са по-близо до вас. В противен случай може да се стигне до раздяла.

Козирог

Денят обещава много приятни моменти с вас самите, потопени в спомени. Миналото, обаче си е минало. Насочете енергията си напред и сега ще може да предложите на любимите си хора много повече.

Водолей

Този вторник може да преобърне представата ви за връзката ви. Не бързайте да обвинявате партньора си. Нещата не са се променили за ден-два. Просто сте пропуснали доста неща напоследък.

Риби

Денят ще изисква повече усилия и концентрация от ваша страна. Може да сте сигурни, че не само на вас ви е трудно, така че стиснете зъби. Не правете компромис със задълженията си в никакъв случай.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Твърде много хора купуват неща с пари, които не притежават, за да впечатлят хора, които дори не познават.

Цицерони

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама