Дневен хороскоп за 13 септември


Дневен хороскоп за 13 септември
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Този ден ще бъде един от запомнящите се в живота ви. Ненадейно ще постигнете цел, за която отдавна дори не сте мечтали. Вечерта е добре да се обадите на онези роднини, които не сте чували отдавна.

Телец

През този ден ви очаква сериозна придобивка. Ако не сте сигурни как точно да я използвате – не бързайте, за да не я повредите. Ако става въпрос за техника внимателно прочетете инструкциите и не я претоварвайте от самото начало.

Близнаци

Днес ще получите признание, което много дълго сте чакали. Сега е моментът да изправите глава, но не много високо. Ако проявите високомерие рискувате да загубите приятното чувство от победата.

Рак

Денят обещава да ви поведе по нова пътека. Не се страхувайте от неизвестното особено ако вървите по този път с вашия партньор. Предстои ви да откриете много нови неща, които да заздравят връзката ви.

Лъв

Днес половинката ви може да ви озадачи с ревност от неясен произход. Всеки има своите лоши моменти, но вие все пак хвърлете един поглед на последните дни и ако откриете конкретна причина предприемете нужните действия.

Дева

Днес е възможно да имате противоречия с партньора ви относно плановете ви за ремонт у дома. Ако положението е нетърпимо ще трябва да се опитате да стигнете по-бързо до компромис, тъй като топлите дни са на привършване.

Везни

Това, което ви харесва прекалено много също има своите слаби страни. Внимавайте да не „преядете“ с любимите неща. Балансът винаги е важен и когато се наруши води до неприятни загуби от други сфери в живота.

Скорпион

Сега може да сложите картите си на масата и да говорите открито с половинката си за това, което очаквате от връзката си. По време на разговора наблюдавайте и невербалните знаци, така ще сте сигурни в позицията на партньора ви.

Стрелец

Това върху, което трябва да поработите днес е последователността. Вие може да направите чудеса за близките си, но когато това се случва от дъжд на вятър, хората се учат да не разчитат на вас.

Козирог

Денят обещава признание за възможностите ви. Някои представители на знака ги очаква заслужено повишение. Ако е съпроводено с финансово постъпление не бързайте да го пилеете веднага.

Водолей

Най-тъмно е преди изгрев. Ако нещо не върви просто го оставете и се заемете с друго. Най-добре е да проветрите главата си с разходка. Много вероятно е точно тогава решението да се появи в главата ви.

Риби

Денят обещава събития, които ще подредят приоритетите ви. Очаквайте нови задачи, с които ви се гласува доверие. Не бързайте да се притеснявате как ще се справите, а направо започвайте да действате.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Мъжете може да са открили огъня, но жените са открили как да си играят с него.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама