Дневен хороскоп за 14 септември. Ето какво ви чака


Дневен хороскоп за 14 септември. Ето какво ви чака
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Започнете почивката по-рано. С чиста съвест може да съкратите работния ден. Свършили сте работа за двама, така че няма какво да му мислите.

Телец

Бъдете нащрек особено ако ви направят прекалено интригуващо предложение за работа. Сега може да бъдете подмамени, но много скоро условията, които ви предлагат, ще се окажат съвсем различни.

Близнаци

Днес не предоставяйте лична информация за вас и семейството ви. Може да се окажете уязвими пред някого, който няма да се поколебае да използва наученото за свои цели.

Рак

Очаква ви непредвидено пътуване. Опитайте се да научите колкото се може повече от видяното и не наблягайте на удоволоствията.

Лъв

Днес ще получите странно предложение, свързано с работата ви. Не бързайте да отказвате. Колкото и „постно” да изглежда всичко, всъщност в бъдеще ще се окаже, че ще ви донесе сериозна полза.

Дева

Това е ден за кулинарни приключения. Не е важно дали ще опитате приготвеното от някой други или вие ще се изявите. Важното е да пробвате нещо ново.

Везни

Днес се обадете на приятел и излезте навън за повече време. Направете сериозна пауза, в която да се откъснете от ежедневната рутина.

Скорпион

Посетете стоматолога си. Дори да нямате оплаквания е добре да се уверите, че всичко е наред, особено ако сте пропуснали профилактичния си преглед.

Стрелец

Този петък ви очаква романтично приключение. Не бързайте да се хвалите с него обаче. Думите ви може да бъдат интерпретирани погрешно.

Козирог

Днес ще бъдете помолени за съвет. Действайте така сякаш става въпрос за вас самите. Не се изкушавайте да манипулирате.

Водолей

Денят ще ви поднесе изненада от страна на приятел. Това е знак, че сте нещо повече за него. Не се колебайте да бъдете различни.

Риби

Нужно ви е голямо "подреждане" в главата. Осигурете си няколко часа тишина и усамотение. Запишете мислите си.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Когато паднеш, все още не си победен. Истински победен си тогава, когато откажеш да станеш и да пробваш отново.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама