Дневен хороскоп за 3 февруари


Дневен хороскоп за 3 февруари
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Днес ще може да се разберете с всеки, така че не пропускайте тази възможност. Някой може да ви напомни за дълговете, които имате, а обещанията трябва да се изпълняват. Добре е да не губите връзка с реалността – затваряте си очите за нещо важно.

Телец

Не правете компромиси със самочувствието си само защото някоя трудност се е появила на пътя ви. Напротив, мотивирайте се да се справите с нея на всяка цена. Може да се опитат да ви използват и да ви оставят в неизвестност, без да ви разкриват всички карти.

Близнаци

Оставете задълженията настрана. Сега имате нужда от чист въздух, витамини и добро настроение. Облечете се топло, удобно и тръгнете на път.

Рак

Денят предполага много приятни преживявания с ваши приятели. Не ги пренебрегвайте заради рутинни задължения, в противен случай ще пропуснете сериозен купон

Лъв 

Не се сърдете на близките си, че искат да ви помогнат, особено ако имате напрегната физиономия. Най-добре сменете фасона и се заловете за нещо, което ще ви достави удоволствие.

Дева

Не се страхувайте от новото, особено ако сте го пожелали. Щом сте направили крачката, редно е да продължите. В противен случай ще разочаровате не само другия, но и себе си.

ДОЧЕТЕТЕ ЗА ОСТАНАЛИТЕ ЗОДИИ ТУК!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Ние не можем да променим никого. Можем само да го обичаме.

"Аз преди теб"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама