Най-големите тайни на всяка зодия - част 1


Най-големите тайни на всяка зодия - част 1
Снимка: iStock/Guliver

Всеки човек крие нещо за себе си и изтъква предимно качествата си. Ето кои са най-големите лични и интимни тайни на всяка зодия.

Овен

Първенците на хороскопа демонстрират сила и власт. Зодия Овен като огнена зодия обича предизвикателствата и силните усещания. Оказва се обаче, че те са много чувствителни и лесно раними. Въпреки че никога не го показват, Овните са много емоционални. Това е една от най-големите им тайни. Те не обичат да разкриват чувствителността си.

Телец

Това, което зодия Телец крие за себе си, е склонността им да изпадат в депресии и да се затварят в себе си. Обикновено не споделят много за проблемите си и мрачните си мисли, но те могат да изпадат в тежки емоционални състояния и то без никой да разбере какви са причините за това.

Близнаци

Близнаците опитват да скрият, че са доста страхливи и нерешителни. Те обикновено показват точно обратното за себе си и демонстрират смелост, безстрашие и приключенски дух. Всъщност вътрешно за тях това са големи стъпки и не им е лесно да ги направят.

Рак

Дори и да искат, Раците няма как да скрият, че живеят за любовта. Целият им живот е свързан с любовта и чувствата им. Преди всичко останало те мислят със сърцето си и дават мило и драго за щастие и романтична връзка.

Лъв

Лъвовете не обичат да споделят подробности за детството си. За тях това е период, който не винаги им носи позитивни емоции и предпочитат да не говорят за него. Умеят да измислят истории от ранните си години, с които да прикрият личния си живот и истинските си емоции. Предпочитат да запазят това за себе си.

Два

Представителите на този знак крият своята меланхоличност. Рядко показват тази страна от характера си, защото не искат околните да ги асоциират с тъжно или минорно настроение. Вътре в сърцата си са доста меланхолични, но умело се прикриват.

Очаквайте продължение!

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Почти всички хора обичат да говорят за себе си и им пречи само обстоятелството, че другите не искат да ги слушат.

Съмърсет Моъм

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама