Дневен хороскоп за 5 август


Дневен хороскоп за 5 август
Снимка: Thinkstock/Guliver

Не се опитвайте да свършите цялата работа на света в последния работен ден от седмицата. Дайте си малко почивка и оставете задачите за понеделник. Телците и Раците трябва да се отдадат на пълен релакс събота и неделя, защото имат нужда. Лъвовете и Водолеите трябва да внимават в личния живота. Стрелците да са нащрек с приятелите си. Вижте какво чака всяка една от зодиите днес.

Овен

Днес се опитайте от рано да удовлетворите потребностите си относно това, което искате да придобиете още от сутринта. В противен случай през целия ден ще ви измъчва чувство за неудовлетвореност

Телец

Днес ще успеете да намерите общ език с ваш опонент, с когото до момента разговорите са протичали много трудно. Не изпускайте шанса да се договорите с него. Скоро едва ли ще ви се удаде друга такава възможност.

Близнаци

Хубаво е да си дадете сметка за реалните неща, които може да се случат в живота ви. Останалото са мечти и нереални претенции, които може да уморят партньора ви.

Рак

През този ден е добре да заложите на практичността. Денят е подходящ за въвеждането на нови методи в работата. Ако сте били изрядни ще спечелите преднина пред конкурентите си.

Лъв

Денят няма да ви позволи да се...

... ДОЧЕТИ ВСИЧКИ - ТУК :)

.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Независимо дали приемат, или отказват, жените изпитват еднакво удоволствие от това, че са искани.

Овидий

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама