Дневен хороскоп за 5 юли


Дневен хороскоп за 5 юли
Снимка: iStock/Guliver

Хороскопът за днес е много пъстър. Ще има романтични моменти за някои зодии, а други ще трябва да се пазят от недоброжелатели. Вижте какво ви чака днес според зодията ви.

Овен

Днес не взимайте нищо, което не е ваше. Дори да ви го подаряват, намерете начин да откажете или да се реванширате възможно най-бързо. Има хора, които са зли по душа и ще започнат да разпространяват клюки по ваш адрес, които изобщо не са истина. В любовта опитайте да бъдете мили и отстъпчиви, за да запазите щастливия си период. Подарете нещо или направете сантиментална изненада.

Телец

Днес в живота ви ще се появи нещо красиво. Не си задавайте въпроса дали го заслужавате, а взимайте и бягайте. И не забравяйте да го държите много, много здраво! И не говорим за любов и чувства, а наистина за нещо материално, за което отдавна мечтаете. Хубавите неща се случват на хубавите хора.

Близнаци

Най-важното ви качество днес ще бъде откровеността ви. Ще бъдете търсени за съвет. Изкажете си мнението, но навлизайте в прекалени обяснения. В любовта бъдете по-мълчаливи, ако искате да запазите добрия тон. Понякога компромисите се правят само от едната страна и това е реалността. Необвързаните ще имат малка изненада от напълно непознат. Дали не иска да ви опознае?

За всички ЗОДИИ - тук :)

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Без жената мъжът е просто нелепа шега.

"Цар Плъх"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама