Дневен хороскоп за 7 декември


Дневен хороскоп за 7 декември
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Това е ден, в който да бъдете отговорни най-вече към себе си. Не пренебрегвайте здравето си. Ако имате притеснения, потърсете специалист. 

Телец

Тази събота спокойно може да се отдадете на спомени и размишления. Размислите ще ви дадат успокоение и ще ви позволят да разберете много неща.

Близнаци

Ако обичате цветята и отглеждате растения, днес е чудесен ден да им обърнете внимание. Това ще ви разтовари и ще ви даде нови сили.

Рак

Тази събота не взимайте прибързани решения. Ако се изисква отговор от вас, направете всичко възможно, за да получите отсрочка.

Лъв

Тази събота ще получите отплата за ваше действие към конкретен човек. Така ще си дадете сметка дали сте действали правилно спрямо него или не.

Дева

Тази събота звездите съветват да сте внимателни към здравето си. Пазете особено ушите, гърлото и врата си. В същото време денят не е подходящ за лечение на тези органи.

Везни

Това е ден за цялостна почивка и отпускане. Не се натоварвайте физически. Ако имате възможност, медитирайте.

Скорпион

Ако чувствате излишък на енергия, не се опитвайте да я потискате. Това само ще ви направи раздразнителни и резултатът няма да е добър за вас.

Стрелец

Тази събота ще се открият много възможности за вас в личен план. Показаното от вас до момента ще трябва да бъде поддържано и в бъдеще.

Козирог

Денят е добър за ремонт на компютърна техника или смяна на част, която сте закупили преди време, но все не ви е оставало време да смените.

Водолей

Тази събота е силен ден за самоусъвършенстване или повишаване на квалификацията. Избягвайте алкохола и други упойващи вещества.

Риби

Тази събота е ден за мислене и преосмисляне. Каквото и да правите, бъдете различни и най-важното по-спокойни. Търсенето на сметка няма да ви даде нищо.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Твърде много хора купуват неща с пари, които не притежават, за да впечатлят хора, които дори не познават.

Цицерони

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама