Дневен хороскоп за 8 май


Дневен хороскоп за 8 май
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Това е ден за победа. Впрегнете всичките си сили и ресурси и не жалете конкуренцията. Успехът ви сега ще е много важен за близкото ви бъдеще.

Телец

Това е ден за комуникация с хора, с които имате сложни взаимоотношения. точно сега това може да се промени и то за един продължителен период.

Близнаци

Това е ден за дребни покупки. Ограничете се до най-необходимото, за да не се затрупате с излишни неща, а и да не похарчите прекалено много пари.

Рак

Това е ден за уреждане на лични отношения. Някои неща може и да се забравят или да бъдат компенсирани в името на доброто възпитание. Поне опитайте.

Лъв

Това е ден за промяна на тактиката. Изненадайте себе си и другите. Променете гледната си точка и ще разберете много повече неща.

Дева

Това е ден за създаване на нови приятелства. С усмивката си може да стопите и най-дебелия лед. Очакват ви придобивки.

Везни

Това е ден за нови умения. Бъдете критични към себе си, но си и дайте шанс за настройка за новите ви умения.

Скорпион

Това е ден за разкриване на козов. Действайте смело и без много да жалите противника. Ако и бил достатъчно съобразителен не е трябвало да заема страна срещу вас.

Стрелец

Това е ден за равносметка. Тъпченето на едно място не води до никъде. Ще трябва да приемете някои факти и новия опит да продължите напред.

Козирог

Това е ден за подобряване на имиджа. Потърсете съвет у опитен специалист, а не се придържайте само към вашите виждания, ако искате истинска промяна. 

Водолей

Това е ден за пътуване. Изберете ново и непознато място за вас. Събраните впечатления ще са ви от полза.

Риби

Това е ден за атака. Направете крачка към осъществяването на най-смелите ви намерения. Ще се изненадате колко много от тях ще се реализират.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Никога няма да станеш този, който искаш да бъдеш, ако продължаваш да обвиняваш околните за това, което си.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама