Вълнуващ ден очаква една зодия на 6 май


Вълнуващ ден очаква една зодия на 6 май
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Денят ще изиска от вас промяна в мнението ви по даден въпрос. Потърсете алтернативни варианти за нещата, които не ви устройват. опитайте се да запазите добрия тон.

Телец

Спокойствието ще е главното ви оръжие през този ден. Не си въобразявайте измислени врагове, за да не си спечелите истински такива.

Близнаци

Излишното споделяне на мнение, без някой да ви е питал за него може да ви изиграе лоша шега и дори да бъде използвано срещу вас. Опитайте се да мислите за нещо лежерно.

Рак

Денят обещава сбъдването на ваше желание. Бъдете сигурни, че това няма да е последното и мечтайте по-смело! 

Лъв

Помощта, от която имате нужда ще дойде от най-неочаквано място. Възползвайте се от нея без да му мислите много. 

Дева

Обещанията, понякога са за това, за да се нарушават. Не винаги сме господари на ситуацията. Не се обвинявайте излишно.

Везни

Това е ден, в който да усмирите емоциите си и да покажете, че сте в състояние да ги усмирявате. Бъдете далновидни. Сега това ще е най-важното ви качество.

Стрелец

В борбата оцеляват търпеливите. Нека това да е девизът ви за днешния ден. Ще извлечете много повече ползи, от колкото си представяте. 

Скорпион

През този ден ще трябва да се решите на някои компромиси в името на личното ви щастие. По това как се чувствате после ще може да прецените дали си заслужава да продължавате по същия начин.

Козирог

Очакват ви приятни изненади. Бъдете готови да тръгнете на път или да промените плановете си. Каквото и да се случи - резултатът ще е приятен.

Водолей

Този ден ще ви даде възможност да подобрите положението си. Много е важно да не пропуснете момента и да имате достатъчно хъс да го използвате максимално.

Риби

Прекарайте деня в пълно отдалечаване от всекидневните злободневни теми. Само така ще може да получите онова вдъхновение, от което имате нужда.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Колко нечестно! Само едно здраве и толкова много болести!

Виктор Шлихтер

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама