Дневен хороскоп за 8 септември


Дневен хороскоп за 8 септември
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Днес не се подавайте на тъгата. Винаги може да се хванете за лошите примери, но това не води до нищо резултатно и ефективно.

Телец

Задачата ви днес е да бъдете толерантни. До вас може да достигнат някои слухове. Проверявайте всяка информация, която получите, не вярвайте на сплетни.

Близнаци

Това е ден за баланс. В общуването не използвайте обвиненията и упреците към хората, с които ще общувате. Положителното отношение и толерантност ще прокара един много по-лек път в задачите ви.

Рак

Този ден може да е критичен относно отношенията ви с останалите. Най-добре забравете за обвиненията и упреците към хората, с които ще общувате. Положителното отношение ще ви донесе много повече.

Лъв

Днес може да чуете някои претенции от страна на половинката ви. Един сериозен и добронамерен разговор може да направи чудеса с връзката ви.

Дева

Заложете на удоволствията, но нека това не е нещо, което сте правили, а трябва да откриете област, в която до сега не сте изявявали. Ще бъдете приятно изненадани от новото си хоби.

Везни

Сблъсъкът e често срещано явление. Важното е да излезете с достойнство от него. Бъдете готови за това да обяснявате търпеливо и обстоятелствено идеите си.

Скорпион

Не се колебайте да опитвате нови неща. Сега е моментът за изследователска дейност във всяка сфера, която ви хрумне.

Стрелец

През този ден имайте повече доверие на наученото, отколкото на интуицията си. Опитът сега е по-важен и не бива да се подценява.

Козирог

Това е ден за активни дейности сред природата. Ако се предвижда дъжд - подсигурете с дъждобран и гумени ботуши, но не отлагайте разходката.

Водолей

Днес ще се запознаете с нова и интересна дейност. Нека затрудненията не ви отказват. Нормално е да има неравности, както във всяко ново нещо.

Риби

Това е ден за дълбок душевен релакс. Опитайте се да намерите нов начин на общуване с природата. Есента може да ни даде толкова много.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Смятам, че сексапилът идва отвътре. Това е нещо, което е в човек, без значение какво правите с гърдите си, бедрата или устните.

София Лорен

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама