Дневен хороскоп за 9 и 10 юли


Дневен хороскоп за 9 и 10 юли

Овен

Огнен уикенд очаква представителите на знака Овен. Очакват ви много приключения, някои от тях ще са свързани с ваше пътуване. Заложете на любовта. Може да флиртуване на воля. Сега ще ви привлича противоположното, така че внимавайте с обещанията в дългосрочен план. След време може да се окаже, че различията вече не ви привличат толкова много. През периода трябва да внимавате с приема на лекарства и алкохол. Най-добре изобщо избягвайте употребата на спиртни напитки, тъй като може да са истински опасни за вас. В неделя ще ви хрумне интересна идея. В никакъв случай не позволявайте да я забравите. Запишете я на видно място и направете всичко по силите си, за да я осъществите през идната работна седмица.

Телец

Представителите на знака Телец може да разчитат на силен, в любовно отношения уикенд. Страстите ще са накалени до червено. У дома ще е спокойно, така че ако имате време може да изпълните замислените размествания и промени. Бъдете внимателни в избора на цветове. Ще имате неистовото желание да боядисате стените в ярък цвят. Дали ще сте на същото мнение след 2 седмици е спорен въпрос. Възможно е да получите обаждане от чужбина или ваш приятел, който живее там да се върне и да си уговорите среща. Съветът на звездите е да се отнасяте разумно към желанията си, като ги осъществявате по най-безопасния за вас начин.

Близнаци

Началото на почивните дни може да ви се стори скучно. Като се има предвид прогнозата за лошото време е добре да планирате някои дейности по дома. Така хем ще отметнете работа, хем няма да се отегчавате. Една от вечерите, а защо не и двете си направете кино маратон. Подгответе си заглавията предварително, за да не губите време в търсене. В неделя ще бъдете приятно изненадани от самите си с ваше блестящо хрумване. Колкото и да е странно то, не го отхвърляйте. Запишете всеки детайл около него, за който се сетите. В началото може да не ви е много ясно как точно ще го осъществите, но с времето идеята по изпълнението му ще се изяснява.

Рак

Истинска събота на щастието очаква представителите на знака Рак. Ще получите много от всичко, което обичате и харесвате. На всичкото отгоре ще имате и финансова или друга материална изгода. Може да имате проблеми с дисциплината, но това в крайна сметка отново ще се обърне във ваша полза. В неделя трябва да сте по-предпазливи. Емоциите ви може да предизвикат агресия, ваша или на партньора ви. И двата случая няма да е добре за вас. В здравословно отношение пазете дробовете и ръцете си. Обличайте се топло.

Лъв

Представителите на знака Лъв ще имат изпълнени с противоречиви събития почивни дни. От една страна ще преживеете някаква раздяла, но в същото време ще получите нещо ново и повече, от колкото сте се надявали. Изненадата и неочакваното ще са ключовите думи за вас сега. Може да получите изненадваща покана,свързана с чужбина или да получите вести и/или подарък от там. Избягвайте ремонтните дейности, особено ако са свързани с ток. Освен това пазете главата и очите си от наранявания. Умереността и предпазливостта ще са най-верните ви помощници.

Дева

Тези почивни дни ще ви върнат към стари неща от живота ви, които са с особена важност за вас. Звездите ще ви дадат много особено в материално отношение. В емоционален план ще сте изключително стабилни, така че сега е моментът да направите някои равносметки, свързани с връзката ви и да прецените трезво дали да се решите на по-сериозна крачка или не. Това за което трябва да внимавате е употребата на алкохол и лекарствени средства. Ако не употребявате такива, пазете се от хора, които са пили и в никакъв случай не влизайте в спор с тях. Това може да бъде опасно за вас. В неделя може да се сблъскате с препятствие, свързано с човек от чужбина. Вашата воля и дисциплина ще ви помогнат да се измъкнете от ситуацията.

Везни

Един уикенд без особени събития очаква представителите на знака Везни. Това означава, че ще може да се заемете с какво си пожелаете. Сили и желание ще имате за двама. Остава само да решите как точно да ги използвате. Може би има някои не много извисени дейности, свързани с физическа активност по дома, които обаче няма да изчезнат от само себе си. Тези, които имат да наваксват време с любимия си човек ще могат да прекарат незабравими почивни дни с него. Книгите, рисунките, филмите, които все още не сте гледали – сега имате време за всичко това.

Скорпион

През тези почивни дни ще ви е леко на душата и ще си мислите, че може да внесете ред в личния ви живот, като го „разчистите“ от излишните хора. Истината е, че сега ви е широко около врата и сте малко повече егоисти. Помислете далновидно и преценете дали това е най-правилният ви ход. Ако сега скъсате дадени отношения, вероятно няма да може да ги възобновите отново, поне не на същото ниво. Неделята ще е по-благосклонна към вас и ще ви даде възможност да се срещнете с ваши роднини или стари приятели. В тази среща ще може отново да възродите връзката между вас и да спечелите много от това.

Стрелец

Тази събота и неделя едва ли ще може да спите спокойно от всичко, което ще ви се случи. На душата ще ви е леко и ще решите, че сте способни на всички чудеса и подвизи, за които се сетите.Това ще ви направи и доста смели в любовта. От друга страна алкохолът може да попречи на трезвата ви преценка, затова се пазете от него или поне се опитайте да не взимате решения под въздействието му. Почивните дни ще ви поднесат раздяла, към която отдавна сте те стремили и отношения, които са ви носили само товар. Студентите може да имат проблеми с ученето, за това трябва да си наложат да са по-дисциплинирани.

Козирог

Почивните дни обещават приятни емоции за представителите на знака Козирог. Очакват ви много романтични моменти с любимия ви човек. Не поемайте ангажименти през тези два дни, тъй като няма да искате да бъдете с никого другиго освен с половинката ви. Ако сте женени ви заплашва ултиматум за започването на ремонт и няма как – ще трябва да се съгласите. В замяна ще бъдете възнаградени с много любов и вкусна храна. В неделя може да получите информация, свързана със съдебно дело относно недвижим имот. Ако въпросът е извън компетенциите ви се свържете със специалист.

Водолей

Тази събота и неделя ще бъдете в плен на вашите собствени желания. Оставете си това време, за да изясните дали се чувствате добре в посоката, която сте поели. Сега най-добре ще усетите кое е правилното за вас и не се колебайте да смените насоката, ако това е желанието ви. Външни фактори може да ви помогнат да вземете по-спешно решение. Дадена неприятност в бъдеще ще изиграе печеливша за вас роля, за това не се плашете от лошите новини. Ще ви бъде подадена ръка от човек, който живее зад граница или самите вие ще получите предложение за работа в чужбина. Дисциплината ви е на ниво, така че няма какво да ви провали.

Риби

Тази събота няма да е от почивните дни в смисъла, в който сте си го представяли. Обзети сте от илюзии, които прекалено много занимават ума ви. Най-добрият начин да се отървете от плена им е да се потопите в работа. Каквато и да било тя. Така ще сте полезни за себе си във всички отношения. Оставете си повече време за сън и почивка. Ако се чувствате зле физически не прекалявайте с лекарствата, особено тези, които приемате за първи път. Алкохолът е противопоказен сега. В неделя усилията ви ще бъдат възнаградени, като ви осени идея, която ще ви помогне да се измъкнете от всички затруднения, в които се намирате в момента.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Не избирай този, когото светът смята за красив. Избери този, който прави света ти красив.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама