До 15 септември: Ретрограден Меркурий ще повлияе на любовния живот на тези зодии


До 15 септември: Ретрограден Меркурий ще повлияе на любовния живот на тези зодии
Снимка: Istock

Меркурий е ретрограден до 15 септември 2023 и със сигурност ще върне в живота ни не само бивши любови, но и ще ни накара да преразгледаме бъдещите планове с настоящите партньори.

Вижте още: Тези зодии ще получат блага вест до края на август 2023

Това са зодиите, които най-много ще усетят влиянието му:

Телец

Ретрограден Меркурий може да ви насърчи да пишете на бившия си партньор или той да се свърже с вас и да изясни чувствата си. Вероятно ще се опита да ви съблазни или ще ви помогне да промените нещо в живота си. Например, той ще разбере, че сега сте нещастни и ще ви помогне да прекратите неуспешния роман.

Дева

Под влиянието на ретрограден Меркурий ще промените позицията в отношенията, като "раздвижите" романтиката си. Меркурий е вашият владетел и ще ви принуди да се съсредоточите върху себе си, външния си вид и това, което като цяло искате като цел в живота. Под негово влияние може да преразгледате семейното си положение или да промените съдбата си. Не забравяйте, че в момента Сатурн се движи през вашия брачен сектор и може да доведе до развод или повторен брак.

Вижте още: Зодиите, които са най-успешни, когато НЕ са обвързани

Водолей

Ретроградният Меркурий ще ви даде най-забавния романтичен месец – ще върне в живота ви бивши любовници и интимни партньори. Това означава, че можете да се върнете към страстна връзка с един от тях, но най-вероятно само заради жилищния проблем. Например къщата ви ще бъде ремонтирана и бившият ви партньор ще ви предложи да живеете с него през този период, което със сигурност ще допринесе за подновяването на страстта. В допълнение, ретроградният Меркурий може да ви накара да потърсите помощта на психолог, за да разрешите всякакви комплекси или страхове, свързани с откровеността в една връзка.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Никога не преставай да се усмихваш, дори когато ти е тъжно, някой може да се влюби в усмивката ти.

Маркес

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама