Добра новина очаква една зодия на 3 април


Добра новина очаква една зодия на 3 април
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Тази сряда не вярвайте на добрите съвети. Колкото и да е добронамерен той, едва ли ще ви даде ясна представа за нещата. Вечерта очаквайте важно обаждане

Телец

Днес ще научите добра новина, която може да не разберете веднага, че е добра заради начина, по който ще ви бъде съобщена. Затова бройте до 200 преди да реагирате.

Близнаци

Тази сряда не споделяйте свои тайни, намерения и интереси. Много скоро ще сте на различно мнение или обстоятелствата ще се променят.

Рак

Днес се спасете от мисълта, че може да помогнете на всички. Доброто ви държане е достатъчно. Проблемите на другите са си техни проблеми.

Лъв

Тази сряда дейностите в работата ви ще са добре изпълнени и с дълготраен ефект. Това е добър момент да поискате повече за себе си.

Дева

Тази сряда може да си позволите да поемете риск. Загубите ще бъдат покрити от постигнатото, но все пак трябва да внимавате да не прекрачвате границата.

Везни

Тази сряда не се влияйте от чуждо мнение и не приемайте чужди съвети. Само вие знаете кое е правилното за вас, дори с риск да обидите близък човек с незачитането на мнението му.

Скорпион

Днес ще бъдете осенени от изключително добри идеи. Те ще улеснят бита ви и ще ви дарят с повече независимост. Прилагайте ги смело.

Стрелец

Тази сряда ще получите сериозно предложение. На пръв поглед ще спечелите, ако приемете, но бъдете и далновидни. Потърсете дали няма уловки.

Козирог

Тази сряда самостоятелната работа ще ви донесе единствено умора, обърканост и загуба на време и сили. Някой може да ви довери тайна. Бъдете дискретни.

Водолей

Днес не отлагайте среща с ваши приятели. Благодарение на тях ще откриете нещо ново и дори може да положите ново начало, свързано с професионалната ви дейност.

Риби

Тази сряда побирайте в рамки мечтите си. Започнете от по-малко, за да има накъде повече да развивате желанията си. Не е забавно да получим всичко наведнъж.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Иска се много доверие, за да споделиш недостатъците си с приятел. Иска се обаче много повече, за да споделиш неговите.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама