Месечен хороскоп за април 2019


Месечен хороскоп за април 2019
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Акцентът през този месец ще бъде в това да внимавате и да помните много добре какво точно казвате, на кого и кога. За целта ще трябва много добре да проучите хората, с които ще водите важни разговори. В средата на периода се въздържайте от сближаване и споделяне на важна информация дори и с близките си приятели. Звездите обещават и приятно пътуване зад граница, по време на което ще утвърдите постигнатото в бизнеса си. В края на април е много вероятно да срещнете човек, който изцяло да промени живота ви. Бъдете коректни в отношенията си с по-висшестоящи личности. Дори да постигнете успех не си позволявайте да се възгордявате.

Телец

През този месец ще ви се наложи да тъчете на два стана, като комбинирате и редувате служебните с домашните задължения. В офиса може да ви бъде възложена работата на ваш колега, който е болен или напуска. Няма да е във ваш интерес да роптаете много. Изчакайте периодът да отмине. В средата на април ситуацията ще се допълва от внезапно възникнали усложнения в семейните отношения с по-възрастни от вас роднини. В края на периода звездите ще ви подкрепят морално, като в най-неочакван момент ви поднесат приятна изненада, която ще ви даде криле.

Близнаци

През април ви очаква благополучно развитие на онези ваши занимания, които през последните месеци и седмици сте занемарили. Ако нечестно сте ги подозирали в това, че е нямало да ви донесат достатъчно доходи, сега ще бъдете опровергани. Естествено всичко това няма да се случи с магическа пръчица и ще трябва сериозно да се потрудите. В средата на периода не се страхувайте да промените възгледите си и начина на действие. Именно в промяната ще е скрита тайната на успеха ви. В личен план нещата също ще са доста динамични. Някои от вас ще се влюбят безпаметно и ще направят всичко по силите си, за да докажат на обекта на любовта си, че са достойни партньори. В материално отношение се опитайте да пестите от първите дни на месеца, за да не изпаднете в затруднено положение.

Рак

През април звездите ще ви поставят в ситуация на противопоставяне. Вашето дори най-леко несъгласие ще предизвика остър конфликт. Вие няма да имате вина за това и макар да се получи неловка ситуация, времето ще докаже вашата невинност и добри намерения. Но ще трябва да се заредите с търпение. Във всичко се придържайте към разума и логичните доводи, но без да се впускате в прекалени обяснения. В края на месеца ви очакват нови открития в личен план, които ще ви зарадват. Важното е да не горите мостовете, а бъдете дипломатични и гъвкави. Добрата дума и спокойствието ще да вашите най-добри съветници.

Лъв

През този месец може да настъпят кардинални промени във възприемането на основни ваши вярвания. Ще изживеете промяна, след която няма да сте същите. Хубавите неща не стават лесно, така че тъгувайте за нищо загубено. С времето ще разберете, че всичко е за добро. В личен план не правете крайни изводи, но се опитайте да разберете събеседника си. Края на месеца може да ви хрумнат идеи за смяна на работата или дори на попрището. Вероятно има причина за подобни мисли, а до момента не сте съобразявали важността ѝ. Каквото и да направите - ще е правилно.

Дева

Април няма да ви донесе големи приключения и може да ви се стори, че по този начин ще е малко скучен, но със сигурност няма да ви притесняват изненадващи обстоятелства и инциденти. Първата част на месеца посветете на уреждането на личните си отношения. Сега няма да ви измъчват тревоги и съмнения, така че ще сте напълно наясно с чувствата си и това, което искате от вашата половинка. Месецът е подходящ и за продължаване на образованието, усъвършенстване на уменията ви и повишаване на квалификацията. Средата на месеца е добро време за започването на диета. В края на април ще ви бъде лесно да решите всички битови проблеми. Това е добро време за инвестиции. Не се отказвайте и от пътешествия.

Везни

През април от вас ще се очаква да проявявате висока активност едновременно в няколко области. Ролите ще се сменят почти всекидневно в зависимост от това на кое поприще ще се представяте. Тази гъвкавост и разнообразие, които ще се наложи да проявите, ще ви дарят с безценен опит и ще калят личността ви. В средата на периода със сигурност проявените ви умения ще допринесат за увеличаване на финансовото ви състояние. Много е важно обаче да намирате време за психическо и физическо разпускане, тъй като натоварването ще е много силно. В края на месеца всичко, което си пожелаете, ще се сбъдне. Това е добро време да се огледате за любовта на живота ви.

Скорпион

През този месец оставете на заден план лекомислието и запретнете ръкави. Не може да пропуснете възможностите, които ще ви се предоставят. Сега е важно да сте настойчиви, както в личен план, така и в професионален. В средата на месеца ви очаква и успех на любовния фронт. Само не бъдете прекалени егоисти и зачитайте чувствата на партньора си. В края на април е много вероятно да предприемете пътуване зад граница, което да започне като бизнес пътуване, но да приключи като интересно преживяване. В здравословно отношение не правете компромиси с предпазните средства в интимните отношения.

Стрелец

През този месец ви очаква ново начало. Ще имате сили да промените мисленето си в положителна посока. Сега ще се отърсите от много тежки мисли, които са вгорчавали дните ви. Ще усетите благотворното влияние на прошката. В работата няма да има кой знае какви събития, но това не означава неуспех. Понякога е добре да не форсираме нещата. В средата на месеца е добре да потърсите начини за повишаване на квалификацията ви или продължаване на образованието ви. Краят на април ще ви донесе добра новина, която ще внесе повече лекота в битието ви.

Козирог

През този месец не се колебайте да планирате няколко дни почивка и приключения. Но първо ще трябва да поработите сериозно и то не за друго, а за вашия собствен успех. В началото на месеца обстоятелствата непрекъснато ще се променят и вие ще трябва да проявите бърза реакция – нещо, което е напълно по силите ви. В средата на април ви очакват пътувания, които ще се отразят благоприятно, както на благосъстоянието, така и на самочувствието ви. Последните дни на месеца помислете как бихте могли да промените начина си на живот. Не бягайте от отговорности, но създайте повече възможности за спорт, почивка и досега с изкуството.

Водолей

През този месец успехът няма да дойде сам, но пътят ще е отворен и от вас ще се иска сериозна работа и последователност. Това, което успеете да постигнете сега, ще затвърди основата на бъдещето ви през следващите седмици. Много е възможно да ви се отвори път в чужбина, което ще ви помогне да увеличите значително доходите си. В средата на периода това, което не бива да правите, е да бъдете неразумно упорити. Не притеснявайте, че идеите ви няма да бъдат приети и да се втурвате да убеждавате ревностно. В края на месеца бъдете пестеливи. Възможно е да се появят непредвидени разходи, свързани с дома или ремонтни дейности. В здравословно отношение пазете белите си дробове.

Риби

През този месец всичко ще зависи от вас самите. Страхът е единственото нещо, което може да ви спре по пътя нагоре и напред. Сами си поставяте ограничения и е крайно време сами да ги отстраните. Времето минава, а вие все още се чудите дали да предприемете необходимите стъпки. Помнете, че по-често съжаляваме за това, което не сме направили, тъй като моментите рядко се връщат. Това е месец, в който може да направите чудеса със себе си във физическо отношение. Много малко физически усилия ще изваят фигурата ви.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Където и да отиваш, отивай с цялото си сърце.

Конфуций

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама