Драматични промени в живота на всяка зодия на тези дати през април


Драматични промени в живота на всяка зодия на тези дати през април
Снимка: Istock

Астролозите казват, че през април ни очакват 8 много предизвикателни или по-скоро опасни дни. Пригответе се за период, в който ще настъпят много промени.

Вижте още: Месечен любовен хороскоп за април 2024

1 април – началото на ретроградното движение на Меркурий

От 1 април до 25 април 2024 г. планетата на комуникацията, интелекта и информацията ще бъде в ретроградно състояние. По това време могат да се появят проблеми с паметта, проблеми в работния процес, в любовта и общуването като цяло. Особено важно е да обръщате внимание на детайлите и да избягвате спонтанни решения. Бъдете внимателни в този период, особено на 1 април.

3 април – Венера в съвпад с Нептун

В този ден повечето хора ще бъдат лишени от желанието за дипломация и компромис. 3 април най-вероятно ще бъде много, много неблагоприятен ден за комуникация и нови запознанства. Вероятността да срещнете неприятен човек на работа или на улицата, в магазина или в интернет ще се увеличи значително.

5 април – Венера преминава в знака Овен

Първият дом отговаря за емоциите, външния вид, здравето. На тази дата Венера ще премине в първи дом на хороскопа, което ще предизвика внезапна вълна от негативна енергия. Това силно ще повлияе на отношението ни към себе си. 

8 април — Пълно слънчево затъмнение в Овен

Най-страшният и непредвидим ден от месеца. Пълното слънчево затъмнение винаги е лошо, особено в зодия Овен. Това показва, че вероятността от спонтанни и неочаквани проблеми ще се увеличи до краен предел. През този ден бъдете много, много внимателни във всичко. Хората ще носят лоши новини, негативизъм и невярна информация. Не вярвайте на всичко, което виждате, а на здравия разум и не разчитайте на интуицията.

10 април – Марс в съвпад със Сатурн

Хората ще станат апатични, слаби, скучни и ще загубят мотивация. Желанието да се бориш за своето щастие може внезапно да изчезне. Обещава намаляване на печалбите, загуба на репутация в бизнеса. В такъв ден е много лесно да загубите това, което сте градили с месеци или дори години.

11 април – Слънце в съвпад с Меркурий

Създаването на нови отношения в този ден определено няма да доведе до нищо добро. Меркурий в опозиция със Слънцето няма да ви позволи да приемате нормално критиката. Хората ще спрат да се разбират. Това е денят на споровете, негативности и свадите.

Вижте още: Тези зодии ще спечелят много пари през април 2024

19 април – Меркурий в съвпад с Венера

Нуждата от комуникация може внезапно да изчезне. Отпуснете се и изчакайте деня да свърши. Това е и ден на много силен хумор и възстановяване на болката, загуба на здраве

30 април – Марс преминава в знака Овен

Марс се чувства като у дома си в Овен и затова силата му е засилена. Тъмната страна на Марс в Овен е склонността да бъдеш нетърпелив, арогантен, импулсивен, необмислен и егоцентричен. През този ден избягвайте конфликтите.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Понякога умът има нужда от време, за да приеме онова, което сърцето вече знае.

М.Анджело

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама