Двойките в зодиака с най-успешен брак


Двойките в зодиака с най-успешен брак
Снимка: iStock/Guliver

Това са двойките в зодиака, чиито съюз е наистина благословен и се радват на щастлив семеен живот. 

Дева и Телец

Девата се оказва вдъхновена и заинтригувана от позитивния подход на Телеца към живота. С него тя ще живее в блаженство - най-после ще е с някой, на когото се възхищава толкова много. От своя страна Девата ще позволи на Телеца да остане на здраво стъпил на земята. Тези два знака се уравновесяват взаимно и внасят хармония във взаимоотношенията си. 

Близнаци и Водолей

Близнаци и Водолей - тези две зодии са способни да създадат невероятно романтично партньорство. Те знаят как да поддържат баланса помежду си. Близнаците могат да бъдат изключително нерешителни и разсеяни, докато Водолеят е абсолютната противоположност. Тези два знака се нуждаят един от друг, за да се допълват и да постигат целите си. Близнаците внасят лекота във връзката, докато Водолеят успява да ги насочи по правилния път за постигане на целта.

КАКВО ХАРЕСВА ВСЯКА ЗОДИЯ В СЕРИОЗНИТЕ ВРЪЗКИ

Стрелец и Овен

Когато Стрелецът и Овенът се съберат, животът се превръща в едно голямо приключение. И двата знака са авантюристи, мечтатели и любители на свободата. Те подкрепят идеите си. Тези знаци са сродни души по отношение на интелигентността. Те се разбират без думи и никога не се отегчават да са заедно.

21 БЕЗЦЕННИ ПРАВИЛА ЗА УСПЕШЕН БРАК

Рак и Везни

Ракът и Везните са невероятна комбинация. Докато Ракът е изключително емоционален, Везните са балансирани. Те жадуват за внимание, а Ракът е повече от щастлив да им даде цялата си любов и обич. И двамата знака лесно създават не само връзки, но и приятелства.

Везни и Близнаци

Съюзът между Везни и Близнаци се основава на силна интелектуална връзка. И двата знака принадлежат към стихията на Въздуха и се нуждаят от умствена стимулация. Те обичат да придобиват нови знания, които подхранват интереса им един на друг. Тези знаци са внимателни към своя любим и винаги го подкрепят, когато е необходимо.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Почти всички хора обичат да говорят за себе си и им пречи само обстоятелството, че другите не искат да ги слушат.

Съмърсет Моъм

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама