Една зодия ще се влюби в хороскопа за 8 април


Една зодия ще се влюби в хороскопа за 8 април
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Този понеделник не бързайте прекалено. Забавянето ви може да ви спести някои неприятности или информация, която ще ви е трудно да скриете, а ще трябва.

Телец

Днес не заставяйте на пътя на друг човек. Намесата ви, без да е наложителна, може да ви донесе повече неприятности, отколкото полза.

Близнаци

Този понеделник ще ви бъде доверена важна тайна. Спестете си съветите и бъдете добър слушател. Тайната нека остане само за вашите уши.

Рак

Днес може да помислите върху това как да разнообразите духовния си живот. Захванете се с първото, което ви хрумне. Помнете, че няма нищо задължително.

Лъв

През този ден оставете инициативата на другите. Сега е време да си починете, като намалите темпото. Няма нищо по-важно от здравето ви.

Дева

Този понеделник не търсете вината у другите. Захванали сте се с многобройни дейности, които ви претрупват. Махнете някоя от "дините".

Везни

Този понеделник бъдете себе си, но не разкривайте козовете си. Компромисите не са препоръчителни, особено ако не са от сърце.

Скорпион

Днес е ден за красота и изкуство. Направете си специална закуска и си подарете нещо различно през деня.

Стрелец

Този понеделник не задавайте излишни въпроси, особено ако се вижда, че няма желание да се отговаря. Мълчанието също може да бъде отговор.

Козирог

Днес не си струва да се захващате с решаването на чуждите проблеми, особено ако помощта ви не е поискана. Фокусирайте се върху вашите задачи.

Водолей

Този понеделник не си измисляйте излишни тревоги, особено ако все още не са се случили. Фокусирайте се върху съществуващите въпроси за решаване.

Риби

Днес ще ви се наложи да се завърнете в обичайното си русло, от което малко сте излезли през последните дни. Търсете вдъхновение във всичко.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Когато паднеш, все още не си победен. Истински победен си тогава, когато откажеш да станеш и да пробваш отново.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама